Ännu en dag,

vad drack du senast: smothie från mamma mia
vad åt du senast: tonfiskmacka
vad gjorde du igår kväll: spela badminton
vad ska du göra i kväll: till carro och titta på twilight
vad ska du göra i morgon: LÖRDAG, vet inte..
senaste inköp: någon julklapp tror jag.
senaste film: bob the butler <33
tycker du om att cykla: bara på hälsans!
vem sov du över hos senast: dennis
vem sov över hos dig senast: jpchenet
vad ska du göra nu: funderar på att slänga mig i sängen och slappa.
vad ska du göra sen: ta det väldigt lungt
vem träffade du sist: linus på allum
sjunger du i duschen: om jag är ensam hemma
vem ringde du senast: mossan
vem ringde dig senast: dennis
hur länge sov du inatt: inte tillräckligt ;)
när ska du gå och lägga dig ikväll: det får dagen utvisa
vad gjorde du för tre timmar sen: käka risgrynsgröt eller nåt
vad skulle du vilja göra nu: bli friiiiiiisk
vänner du kan prata om allt med: malin, carro, jp!
person du kan lita på till 100%? Samma som föregående
Har du badat i år: varje dag!
vad heter du just nu på msn: Lex Hump /- så var denna julen över..
hur många syskon: en storebror & två systrar
kär i någon just nu: nej
känner du någon som heter likadant som dig: yees
när är du född: 22 mars
var vill du bo: miami, granne med horatio
nuvarande hårfärg: väldigt mörk
riktiga hårfärg: cendre
ögonfärg: gråa
vad läser du för bok nu: svindlande höjder
vad har du för parfym idag: D&G
vill du ha barn: tror inte det.
hur stort är ditt rum: perfekt.
har du tv/dator i ditt rum: aow






moster älskar er!

Ännu en dag,

JULAFTON TILL ALL ÄRA!

Vilken jul, och vilken dag det varit i familjen svensson, för idag är just en sån dag, då jag känner igen mig i svensson svenssons missöden, & för det andra tycker jag att både mamma och pappa har något som påminner från Lena & Gustan i utseendet. Whatever..

Brukar vakna till att pappa kommer in vid 6 tiden och säger God Jul Frenetiskt tills man själv säger God jävla Jul, kan jag få somna om nu?! Nä riktigt så blev det inte, han tände lampan och stack. Han åkte tydligen till jobbet eftersom han har jouren, han var väl hemma igen efter nån timme. Haaa här vaknar man upp själv några timmar senare när telefonjäveln ringer och ringer vägrar och ge sig, men precis när jag mot min vilja sliter mig upp från sängen och är 10 cm ifrån den slutar den ringa as usual..

Dagen börjar med pappas första uppdrag han fått av tomtemor, koka ägg! Han misslyckas så klart, han skyllde efteråt på att äggen var stora som struts ägg och att det inte var hans fel för 7 minuter ska räcka.. tolv löskokta ägg som pappa tydligen varit med om innan i armen, han tyckte vi skulle skära upp dem i halvor och låta dem ligga några timmar så hade dem snart stelnat! JUMMIIE!!
misson  fail!

Åh sen kom bombem mormor & morfar är sjuka. så dem kommer inte ikväll tror vi ska klara oss ändå. Dem är visst en hel del vimmsiga nu dem vet inte om dem har någon mat hemma eller någonting så mamma funderar på om det är dags för dem att åka in på hem, medans pappa undrar om det inte är dags för mamma snart, det skulle mamma hört att han sa!
Det blir nog bra vi ska åka upp med mat till dem ikväll, och pallen och visst vart och handlat lite annan mat till dem, gulle han!

Jag & mammi åkte till Ica och handlade lite mat sedan och en julgrupp till mormor..
sen slog jag in några julklappar till och nu springer dem runt där nere och lagar mat och skit jag vill vila en stund är fan död. och det sticker i mina ögon! stackars skorpan.

EN FRÖJDEFULL JUL ÖNSKAR JAG ER DÄR ALLA!

EMMA
<3

Ännu en dag,

Hohooo.. nu är det inte långt kvar tills tomten knackar på dörren, men inte hos familjen carro för dem firar ju på juldagen, hoho...

Nej var trött & barnslig jag är nu.. riktigt sjuk har jag blivit också :/ massa tycka synd om mig. Jag får sånt jävla dåligt tålamod när jag är sjuk typ sånt tålamod som Gösta har i " vi hade allfall tur med vädret" som jag förövrigt kollade på i fredags med jpchenet! massa mys.
Igår var jag en sväng på cafeet, träffa carro var med henne hela dagen, precis vad jag behövde mådde skitdåligt på kvällen jättteont i hjärtat, men jag tog en tablett och det blev bättre! :) vi tittade på cinderella story, dansbandskampen & den otrolige golfaren! GYTT! sovdags efter det.

Idag bar det till allum en sväng med carro o mackuuus.. sen hem hit har duschat och fixat lite nu ska strax åka upp och käka julmat hos syster & palle o lille wille så klart. Hoppas ni får en trevlig afton! <3





Ännu en dag,

Back to basic.

GIRLS!

Va fan hur ska jag reda mig tillbaka i denna passerade verklighet, ni kommer troligen inte får veta så mycket om det senaste dagarna. men den som lever får se.

Helg was awsooome, åkte hem till robin med marcus vi släppade oss ut i tassemarkerna för att hämta upp malin, jag tackar gug för att jag lever idag! haha, vi såg vargar och rådsjur och slirningar och en arg gubbe fan överallt. Himmlen var alldeles vit som täckt av snö (?!) he, och riktigt skumt ljus ute... kändes som en riktigt kass Saw 6 kopia om tre ungdomar ute i buschen! what ever..
lördag match med jpchenet och carro, helt underbart skönt att vara tillbaka där!! älskar känslan änna. & med mina favoriter så klart.. vad kan bli bättre?
Kväll bestod av mamma mia, singstar, alkohol & ett sent pizza besök hos memet. Vaknar en söndag morgon hemma hos carro vid halv 12 tiden sorligt att tiden går så fort när man sover.

måndag, tisdag, onsdag, torsdag & så var vi här.. fuck vad tiden går nu är det mindre än en vecka till JUL! vad hände..
dessa dagar har väl bestått av skola, träna och staden!

Där jag senast var idag, var inne och lämnade tillbaka mina skor, visste ju inte att dem bar på aids när jag köpte dem. God mat och massa godis, o några timmar senare var vi på väg hemmåt! Jippie, inväntade långdistanse träningen på spinn som är på 1,5 timmar öööööööh?! näh det orkade vi inte.. men tydligen så gick det! mäktig känsla att stiga av cykeln sen, såååå jävla gott..

Nu ska jag skölja ur mitt hår, sen sova kanske inte försova mig imorgon ju.. Jobb som gäller!
Ha det helt underbart tills vi hörs, jag älskar er !

Ännu en dag,

Uppdaterar helgen imorgon!

Nu är det frölunda som gäller!
med jenn & carrosen

Singstarkväll!

<3


Ännu en dag,

Hej igen..

Yttligare några dagar till det förflutna.. Julbordet var varje fall super mysigt! Hur mycket god mat som helst och världens bästa serverare(!?) Pelle hette han. hihi.
Sov hos carro efter så vi kollade på 1 million dollar baby, sett den innan tycker den är så jävla grym. vad fort allt kan gå..
Kort summerat, underbar helg!

Igår var det skolan som jag älskar över allt annat ! träffa malliin och det är ju kul i vilket fall :) Och var med på gymnastiken för första gången, kul körde styrketräning och avslappning hur gött som helst, stressade senare hemmåt och tahult bussen var inställd, vet inte var det var för fel på deras linje igår inställt på morgonen med.. Kom allfall på att jag kunde ta bussen till mölnlycke, och det var väl tur det hinner med nöd och näppe med 611 och möter upp jenn, hoppas av vid hälsans hus och springer upp till coren, skönt riktigt ös på den igår. Sen kom carrolinen och vi gick upp till gymmet och spinnade! helt underbart efteråt :)

& nu har jag väldigt mycket plugg men vi vet väl hur det blir med det.. måste verkligen!!
blir allfall något vettigt gjort sen till kvällen ska köra power strike

Pusspåer!








bilder från julbordet!

Ännu en dag,

Shenare,

Redan lördag och resten av veckan gick av bara farten, var har detta halvåret tagit vägen? Var allafall inne i stan en sväng igår, vi julshoppade lite eller jag köpte inget men jennifer handla några saker till sina killar, :) Hoppas hon gav det nu annars ska hon få smisk! riktigt dirty alltså.

Sen sprang vi på marcus, så han fick ju in oss i bilen och 2 timmar senare hade vi vart i landvetter och handlat * 25, käkat pizza, och tjötat. var väl hemma någongång vid 6 tiden kanske. Käkade lite gott hade lite olika goa saker. Det var mysigt men jenn skulle iväg ganska fort det var lite tråkigt. Så jag och carro visste inte riktigt vad vi skulle göra av våra liv så vi sminka oss till negrer, japp det gjorde vi så det kan gå när man har långtråkigt. Sen gick vi och tog en cigg med marcus som trodde vi var rent av efterblivna, men på nåt sätt söta tror jag! hihi

Sen drog vi bort till jimmie och cattis och visa oss också, jimmie stirra en stund och tyckte vi såg för jävliga ut! shysst. Mell kom inspringandes i dörren när vi stod där kändes så där och vara helt brun med rosa läppar, han lär undrat.. Yeah yeah vi bestämmde vi skulle köra lite singstar kväll så vi gick hem och sminka av oss tog en foundition som passade våran hy lite bättre..

Väl hos jimmie gick vi upp och tigde en grogg från storebror, och lyckades få med en hel spritflaska ner, så vi satt och soda streama ramlösa vodka livsfarligt. haha.
VI börja battla änna, och när jag och jimmie sitter med eminems låt som är jag lovar SVIN svår kommer Danne in aningen dragen sällskap med mell, och vi blev ju direkt nerhackade fan var ju sämst på låten, och eftersom mell mobbades mest och kommenterade min taktkänsla tvinga jag och jimmie honom att sjunga den själv, och han vann ju så klart det gjorde han typ hela tiden men vi konstarera ju hans ljusa stämma, lätt att få till abba låtarna då!
Bror då han var helt galen när han stod där och sjöng, vilken stämma vilken takt, NOT. hahah Vid 2 tiden gick vi upp till danne och tog en shot svingod smaka cola eller nåt, sen satt vi där och kollade i en träningstidning och käka clementin innan jag tog mig i kragen ochh gick hem, och hem kom jag! hahah. underbart. Somna under berusning.

Hade en riktigt rolig kväll igår, tack carroosen det var värsta spännande kvällen igår. hahah. Jag älskar dig<3
Idag har varit en trött dag, cattis ringde förut så vi åkte till allum med hopp om att finna ett par skor och en klänning i en mindre storlek, klänningen var dock förliten så hon får ha den hon har nu med hopp om att den sitter uppe, skor hittade vi i allfall! skönt. Kollade runt lite, RENT ALLMÄNT, haha sen bar det hem igen.

Så nu vänner ska jag, duscha och snygga till mig lite sen bär det till Lerum för ett gott Julbord! Jag har inte ätit något idag förutom ett glas cider och en fanta exotisk inte sugen, lär vara gott med mat sen!

MUMS!
En underbar kväll till er alla
från lilla mig.

/ E


Ännu en dag,

HOHO

för att fatta en lång dag kort, säger jag med dessa ord att dagen har varit duglig! åkte från skolan vid 4 kanske, träffade calle och sandra på röd.. hörde lite skvaller sen mötte jag upp carro i centrum och gick o solade.
Kursen blev inställd idag så vi åkte faktiskt hem till min syster, pussade på wille och käkade jättegod mat som vanligt min syster har blivit så husmodlig, hahah! hon som inte ens kunde baka förr. men nu går det bra.

Sen hem och landa här.. nä nu får det räcka har pluppat upp att jag fått tre nya händelser på facebook måste zappa över, nyfiken! hihi. Säker inget kul nu kom det bannemej ett till.

VILL HA TILLBAKA SOMMAREN!!!!


Ännu en dag,

Sha

Nu var det några dagar sen sist, som vanligt. Jag är inte så flitig som jag vill, inte inom något..
Igår var jag i skolan allfall, träffade lynn på röd bussen, så hade ju någon att tjöta med hela vägen, hon e ju hur go som helst. man skrattar rätt mycket med henne :)
Efter skolan åkte jag och malin till kungsmässan och kollade lite, blev en fika och sedan hemgång.
klockan 7 var det spinning, jenn var med vi träffade amie och hela hennes familj med typ :)
& på gymmet sprang vi på bland annat falle o calle.

Vad har jag gjort idag då? typ solat. hade en kass natt. måste kolla upp detta..
Nu ska jag iväg en stund sen blir det nog bara tv !

pusspuss.



laddat ner massa musik :D
& denna ligger nära hjärtat

You know there's a dirty word,
Never gonna say it first,
No it's just a thought that never crosses my mind.
Maybe in the parking lot,
Better bring your friend along,
Better rock together than just one at a time.

[Chorus]
S is for the simplety.
E is for the ecstasy.
X is just to mark the spot,
Because that's the one you really want.
(Yes!) Sex is always the answer, it's never a question,
'Coz the answer's yes, oh the answers (Yes)
Not just a suggestion, if you ask a question,
Then it's always yes. Yeeeah!

[Verse 2]
I'm loving what you wanna wear,
I wonder what's up under there?
Wonder if I'll ever have it under my tongue?
I'll love to try to set you free,
I love you all over me.
Love hearin' the sound you make the second you're done.

[Chorus]
S is for the simplety.
E is for the ecstasy.
X is just to mark the spot,
Because that's the one you really want.
(Yes!) Sex is always the answer, it's never a question,
'Coz the answer's yes, oh the answers (Yes).
Not just a suggestion, if you ask a question,
Then it's always yes. Yeeeah! (YES)
Yeeeeeeeah, yeeeah, yeah.
Yeeeeeeeah, yeeeah, yeah.
Yeeeeeeeah, yeeeah, yeah.
Yeeeeeeeah, yeeeah, yeah.

[Chorus]
S is for the simplety.
E is for the ecstasy.
X is just to mark the spot,
Because that's the one you really waaaant.
(Yes!) Sex is always the answer, it's never a question,
'Coz the answer's yes, oh the answer's (Yes).
Not just a suggestion, if you ask a question,
Then it's always yes. Yeeeah! (YES)
(Yes!) Sex is always the answer, it's never a question,
'Coz the answer's yes, oh the answer's (Yes).
Not just a suggestion, if you ask a question,
Then it's always yes. Yeeeah! (YES)
Yeeeeeeeah, yeeeah, yeah.
Yeeeeeeeah, yeeeah, yeah.
Yeeeeeeeah, yeeeah, yeah.
Yeeeeeeeah, yeeeah, yeah.

YES!



 


RSS 2.0