I look up to the sky and now the world is mine!

Kan inte förstå att det hinner gå flera månader ur mitt liv utan en enda blogguppdatering. Som sagt det är över tre månader sedan jag senast avlade mina funderingar här, jag var då en flicka som ännu inte hade tagit studenten.. jag var helt enkelt en tjej som inte hade några som helst framtidsplaner!

Eller nu ljuger jag till stor del, mitt liv var inte förutsett på den tiden, jag visste inte att det jag höll på med inte skulle leda någonstans förutom till sorg.
Jag trodde mig själv och jag trodde på oss. Skillnaden från då till idag är att jag vet att det aldrig kommer bli någonting. Det är dags att knyta skosnörena och gå vidare.

Det är svårt, och det blir svårare för varje dag, jag tror hela tiden att det är jag som kommer gå ifrån det här med huvudet på skaft, men det är jag som kommer behöva reparera mig själv för att bli stark nog att gå vidare. Nu vet jag hur du är, att du inte kommer ångra något du sagt eller gjort, att du överhuvudtaget inte alls kommer bli berörd. Det känns skönt att lämna någon som ger så lite, när man själv vill ge dubbelt så mycket.
You will always be a part of me, but not for more then memories!

För övrigt, jobbar jag på.. och väntar på besked. Ett besked om min framtid, en framtid som kan bli riktigt riktigt bra. Det känns som något jag verkligen behöver. Samtidigt som jag från morgon till kväll funderar på om det kommer fungera. Det är fler saker som behövs än ett Ja det är efter att vi har fått ett Ja som det är kommer bli en jobbig period men som förhoppningsvis byts ut mot en underbar tid, en underbar tid i mitt liv. Den delen av mitt liv där det är dags att bli en stor tjej.

Är faktiskt helt slutkörd inte undra på det när klockan är halv tolv, ska bestämt lägga mig i sängen och återhämta mig från jobbet. Imorgon ska visst bli en spännande dag.. Fotboll och middag, ja ni ska faktiskt få höra mer om det!

PUSS





RSS 2.0