Ännu en dag,

even when your hope is gone, move along..
HEJ!

Åh gud vilket kasst vår väder vi har gubbar, flingorna glittrar vita ute på den mörkgråa himmelen. När kommer min efterlängtade sommar? som brukar restera bra minnen och fin färg, gud så underbart det hade varit med den nu.
Ja, det var ju det helg igen, dagen till ära en Lördag så himla skönt. Ikväll ska vi sitta borta hos Jimmie och Cattis som ska ta med sig Daniel på 25 års kalas hos Jocke, så lätt räknat blir hela kåken vår för en billig penning. Ska inhandla cheddarpocorn och godis! Och så kanske det blir sånt där singstar och massa bra film ikväll. Älskar att ligga i soffan och tryna med mjukiskläder och se det snö ute, ah det känns faktiskt helt okej bra då!

Må berätta mina vänner att igår hade jag en helt fantastisk dag, ringde storasyster när jag vaknat. Bestämde att hon skulle hämta mig för att sedan åka och käka frukost på Cafe Dansered. Väldigt mysigt. Sen fick jag hjälpa henne med att lägga in lite nya bilder på facebooken. Hahah Jennie är så orolig över allting med internet ni ska höra henne. Sedan gick vi igenom hennes garderob ville ha något fint till kvällen, tänkte sno hennes odd molly kofta (ser henne aldrig andvända den) men våga inte ifall att man lyckades supa bort den :O blev lite annat plock med hem. Och som tur var skickade hon med mig lite alkohol, trodde verkligen min bror hade något att erbjuda, men det var slut. Med smått panik igår var det väldigt skönt när Jennie tvinga på mig lite öl och en flaska rosevin, jag vet inte om jag hade kunnat få en bättre storasyster!

Någonstans efter nudlar och smörgåsar kom Richard och siri, vi gick en promenad och även förbi kyrkogården. Så konstigt att kolla runt där, man kan inte förstå det, jag kan inte förstå det.. är det något jag är livrädd för är det döden. Så ovetande och tydligen nödvänding, ingen har lyckats överleva den. Kan bara inte förstå poängen.. De är hemskt att veta att dem glada människorna som var så förbannat levande låg under mig. Det går inte att ta på det. HEMSKT!

Och så bar det hem för mig, skönt att jennie skjutsat mina bärs ända till kyrkan för det var rätt tungt att bara gå den lilla biten hem sedan. Gjorde iordning mig med en gång typ, vilket resulterade i att jag inte hade ett skit att göra i typ 3 timmar. Mindre kul så det var rätt skönt när jag fick ett oväntat samtal av ellinor som förundrat fråga om jag typ var klar nu? det har blivit ändrade planer.. linus hämtar dig typ NU! aoow grymt jag var redo och lyckades inte glömma något!
Så fann jag honom Linus nere vid brevlådorna och vi åkte i 220 hem till honom och hämtade något och väntade in den andra Linus, som hade fått en för dagen helt ny bil. Det var ju värt guld det här med joysticken på ratten, det fick vi känna på haha. Tydligen var vi på väg hem till Ellinor men hade jag fått chansa så hade jag mer trott på Norrbotten eller något, stackars min vänn ellinor som går den vägen varje dag! fyfan.

Väl hemma hos elli som vi skulle stanna hos till typ 9 blev det ändrade planer igen, och vet ni det var Linus B IGEN!
 Vi skulle tydligen åka nu, för Lina var påväg. efter många om och men och arga uttalanden från calle begav vi oss mot lugnare byggder, HAJOM. Och jag kan också berätta att det var betydligt bekvämare att åka ensam med Linus i hans bil än med en person för mycket i baksätet på den lilla bilen. Funkade dock!
Väl framme träffa jag mallemusen och jag blev så lycklig! Jättebra hade dem ordnat och jag fick även träffa mamma malin live hon kände tydligen till mig och ellinor hon hade hört en del. Hahah, bland annat att hon hade fått en fin bh av oss! Killen som stod vakt var typ helt okej också btw, :)
Sen srang man på massa gott folk, :)
Och mitt hjärta slog ett extra slag när dem satte på Nomy - cocain, fan vad mycket som rabblades upp i mitt huvud, helt sjuk vilken flaschback det blev!

Efter väldigt mycket dans, skratt och alkohol kom lina och hämtade oss igen, och det var så skönt att sitta i bilen fötterna sved, vi låg i rad på varandras axlar där i baksättet, så himmla mysigt! Haha och ni är för härliga, så jävla sköna! me like..
Väl framma hos mig hade Linus somnat över mig så Calle och Linus började slå han i huvudet och då började LInus prata i sömnen istället för att vakna, så det blev Elli och Calle som fick kliva ut ur bilen så jag kom hem. Haha vi sa hej då och fick ett väldigt gott råd av en vis person, gå försiktigt så du inte ramlar och bryter nacken. haah fint!

Så var det där har du min del av den gågna helgen. Och tiden har gått så himmla fort imorgon är jag ledig total ledig, På måndag börjar skolan igen och jag ska jobba kväll måndag tisdag onsdag torsdag och fredag.. eventuellt lördagen med om jag orkar. Min resterande del av lördagen innan jobbet kommer bestå av packning på söndagen åker jag vi 9 tiden och är borta i två veckor. Känns som att jag inte kommer träffa civilisationen på nästan tre veckor det finns verkligen ingen tid. Det är hemskt vad tiden bara försvinner. Jag tror det dock kommer bli en väldigt bra tid i mitt liv. Bara få komma ifrån allt med två väldigt goda vänner, kan nog inte bli så mycket bättre! Nä nu får jag sluta tjöta. Ska ju påbörja min chilllördag snart!

im gonna make it all the way!
love me, e



sötnöt ellisnor och lenus



Lenuz o Lobbin



calle linus o linus



LINUS S! haha


Ännu en dag,

Mina damer och herrar
fiender och vänner,

välkommna!

Det har gått många dagar sen sist, som vanligt! Det har blivit en ful ovana att inte orka blogga. Men jag måste, klagobreven dräller ju in här på kontoret och det är nog lättare och mindre smärtsamt att bara avlägga ett blogginlägg då och då, än att sitta och läsa all dem.. finally.

Fredagen var en oerhört bra dag, trots att man hela tiden gick och bonka in i skallen att det var fredagen den 13:e. Rätt sjukt. Vaknade upp ur skönhetssömnen vid halv 10 redan, det är något fel på mig. Efter det bokade jag biljetter till fredagen den 13:e. Någon gång under eftermiddagen dämpte Jp in och vi färga håret och så. Sen var det bara dags att slänga sig på 610:an och ringa storebror och precis då ungefär kom jag på att jag inte hade med mig mitt leg. 
Inte helt ok! Speciellt inte när man ska gå på after work..
försökte på berså, men det gick inte.

Gick sedan vidare upp mot avenyn, och hittade la estrada(?) tjuren på franska eller nåt. Åh kanongod mat, buffe så det blev några omgångar. Men det var skönt att ha lite mat i magen när man sedan skulle gå till Vallhalla och frysa i 90: minuter till stefan rehns blåvita gäng. Helt okej dock! Dem segrade med 1-0!

Sen var det då dags för bio det var dock 1½ timme kvar tills den började.. satte oss på donken en stund. Och gick sedan till Netto och chackade lite godis. Jp skulle ju typ köpa hela affären och han i kassan tyckte nog inte om det!
Ah bio då, fredagen den 13:e WOOOOOOOOOHHH.. lite besviken vill ju bli så där jävla äckligt rädd någon gång, denna filmen var ju så jävla overklig. Får försöka kolla in mirrors Helena sa att den skulle vara äcklig så vi får väl se.

Var uppe hos moster och jobbade lite på cafeet, helt okej faktiskt. Återvände sedan hem med en bakelse, och enda sen jag kommit in genom dörren tjötade märta och oskar om att jag skulle bli klar så vi kunde åka hem till dem, och det var liksom inte värt att sträva emot. Begav oss upp mot ginka gården, där jag sedan stannade. Mot kvällen lagade vi mat, åh det var så gott och drack öl! Vi blev ju en hel del, cissi, merra, jennie, palle, jennie, tommy, anna, martin, jag och morgan. plus alla dessa barn. Så jag hade en väldigt bra alla hjärtans dag! Annars är det väl allt lungt.
Jobbade igår kväll och likaså ikväll!

Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, fryser är lite trött och ändå rastlös.
thats so weeeeeerd..

love me, e


Ännu en dag,

Senare grappar!

Nu har jag vaknat till liv och det förundrar mig mina vänner att klockan inte är över 12:00!
det börjar arta sig för en sån person som mig..

Vad har hänt i mitt fruktansvärt fartfyllda liv då? mest jobb tror jag. Och en sväng till stan med jpchenet, var inne hos hasse o björn stollarna på kryolan, helt otroligt bra! Det förundrar mig lite bara.. undra vem som ligger överst?
I förgår slagade jag över hos Jimmie och Cattis vi kollade in VARG, med stormare :) han är ju helt ok typ(!) och filmen var helt okej också. På torsdagen verkställde jag som barnflicka. Började med och fixa lite superhero frulle till lisen så hon skulle bli stor och stark, sen var det röjning av morgonens bravader, hade jag inte vetat bättre hade jag trott usama kört rätt in. Efter detta var det väl dags för lunch tror jag? ah och det fick jag i henne det med, efter att ja lovat att hon skulle få en dammsugare på cafeet, men får vara lite förnulig har jag lärt mig. Det blev promenad till farmor agnetas cafe för en god fika, och sedan hem igen. Alicia blev akut kissi nödig trots att vi kissa på cafeet och enligt henne skulle vi inte hinna hem, så vi fick släppa våra gränser och kissa på härryda skolans gräsmatta, alicia tyckte det var skönt, dem andra barnen tyckte väl det var roligt. 

afttttter lite tjorven och sådana trevliga filmer bar det och det stod mat på schemat och sedan direkt till jobbet! 
idag är det BLÅVITT mmmmmmmm, i like it!

over and out!

love me, e 


Ännu en dag,

My baby has just arrivd home again.. & det är en otrolig lycka här i huset!
Det är just därför ni inte hört av mig på ett tag. Men nu är det väl dags igen, i guess. Vi får väl se hur länge det håller i sig!
Jämfört med mina otursdagar som förföljt mig har jag haft en helt underbar vecka, var på AA (anonyma alkolister) i onsdas & ute och firade hjärtat på torsdagen.

Vi gjorde stan i GBG Jag, ellinor, malin & rebecca.. börja med käk och drinkar på Bryggeriet för att sedan tillsammans ha en underbar kväll. Hade skit kul och vill verkligen göra om det!

Annars har jag, sociala emma blivit rätt osocial och börjat tänka lite ekonomiskt? Jag jobbar allafall rätt mycket helger. Men jag trivs så bra med mina medarbete, så det gör mig ingenting. Att se hur glada vissa människor blir av att man kommer, fyller hela ens hjärta med kärlek. Att finnas kan göra så mycket för andra, samtidigt som jag själv aldrig vill bli gammal och ensam nu för det, jag vill inte sitta och bli lyckig av att betala folk för att dem ska komma och hälsa på mig.
mitt jobb gör människor lyckligare allfall, och det känns skönt!

Och denna veckan som också kallas sportlovsveckan, kommer gå till arbete både måndag&tisdag, någon dag blir det också utflykt med min ena syster till min andra syster. Och så kommer ju träningen igång igen, puuuuuh. Man har ju blivt rätt bekväm av att bara vara i en vecka. Men nu äre fit for fight!

love me, e


Ännu en dag,


Jag "älskar" mitt jobb, allafall när jag jobbar med Lynn & Helena!
Sista timmen igår var ju helt underbar, alla var så jävla trötta så vi flumma runt, vi börja med att avsluta alla dokumentationerna med puss puss under ledning av Lynn, vilket kommer få cheferna att röra lite på smilebanden.
Helena påpekade hur fan Lynn orkade hålla på, då Lynn rappt berättade att hon antagligen inte fick sig tillräckligt sist! Och att hon får köra på som fan nästa gång så hon blir utpumpad.
Och allt vi pratade om var relaterat till sex denna kväll, Helena påpekade att hennes jävla buss inte gick föränn vid tolv, och då tyckte Lynn att hon skulle ringa den där slavkillen så att hon kunde bli hämtad, säg till han att han tar med  sig bilen och lite olja, så ska du få lite sex. Och då kollar jag och Helena undrande på varandra igen, vad fan ska han med oljan till? Vad är det för perversa fantasier du har Lynn? Nä men vad fan lite olja så är det bara att smacka på sen, lite olja och vinäger så är det ju rena salladsbaren där nere!
Vi brister som vanligt ut i skratt och sedan en gång till efter att Lynn skrattat för hon har världens underbaraste flabb, och efter detta kommer en annan sida av Helena fram som jag inte trodde fanns, hon sa ah Lynn det låter ju helt okej men det där lät väldigt fint om man säger så, Lynn: hur menar du då?
Helena: Nä jag skriver bara ska jag komma och sätta på dig?

Någonstans under denna dimma tackade jag för mig och drog mig till min kära 611 och åkte hem!


men avslutade kvällen hos bjärsa och resten av gubbarna,
lika bra som alltid, här har du ett naice pick!



m<3

RSS 2.0