Ännu en dag,

Welcome to my werdo days..

Jobbade igårkväll, ett extrainsatt pass så det var helt okej. Jobbade med Jannike bland annat så satt och tjöta om hennes band dem ska tydligen ha realisefest nästa torsdag på deras andra skiva, så nu har jag suttit på youtube och kollat in deras låtar, helt okej faktiskt det är ju rock men det är rätt ballt när det är fyra tjejor som gör det!
Hann med kvart i 10 bussen hem, skönt. Sen bar det hem till carro och kolla på OTH till småtimmarna.
jag är fan kär i skills <3 

Idag har jag dock inte verkställt så mycket, funderar på att dra med min bror ut på en promenad med hundarna dem förföljer mig! Sedan ska jag jobba ikväll igen, segt men skönt med lite extra cash!  :)
Och efter jobbet ska jag nog bara slänga mig i sängen, ska bil himmla skönt, jag har förvridit allting bara, nu när vi är lediga på fredagar känns lördagar som söndagar och det är skittrist det känns så deprimerande.. samtidigt som det är så jävla skönt när man kommer på att det  är sovmorgon imorgon!

Btw, fick igår mina papper från vägverket, nu är teori tiden satt och körningden likaså. Fick fjärilar imagen igår, undra då vad jag får då? Ska bli skönt när det är över, om det någonsin blir det!

Näh nu får jag fan skärpa mig och göra något bra, ser ut att bli en tung vecka det är dags att följa skoldagarna slaviskt nu innan vi åker, annars blir det inga glädjeskrik på Cindias kontor. Dock blir det ju skobb på torsdagen, under ledning av mischa, ( vi gör ingenting och det vet alla, nu i torsdags var vi 4 glada brudar, it sucks ) det är dags att fira min lilla älskling Malin och hennes 18-årsdag! Ska tydligen börjas tidigt den dagen, och sluta sent? mycket på schemat, käk och bowling och utgång, ellinor kom på att hon skulle vara hos frissan kl 11 på fredagen hoppas hon hinner duscha innan!

CHEERS FOR THIS!

love me, e.



Ännu en dag,


1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
Hon greppade tag om den hårt, den var styv!

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Pennskålen


3. Vad var det senaste du såg på tv?
CSI MIAMI

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
12:35? rätt svar= 12:31

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
inte ett skit :O

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Igårkväll på väg hem från jobbet

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Facebook

8. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Ah, drömde om en dröm som hänt föut men nu var det mer personer med, jävkligt märkligt tycker jag!

10. När skrattade du senast?
Igårkväll

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
En almanacka med en älg, och en tavla över min fasters gård eller nåt..

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Ja en tjej i går som typ var 20 år som helhjärtat började grimasera och skela till en liten unge, utan att känna den såg rätt konstigt ut.  Och alla satt typ och skratta åt henne till slut

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
skönt med lite nya frågor

14. Vilken var den senaste film du såg?
THE RINGER

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Toppfräsch lya, en bmw, en hel del kläder ett par sköna utlandsresor och invistera i lite diamanter, sen skulle jag ge mina nära och kära en del!

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Lider av en oförklarlig sjukdom, ESPN

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Då skulle jag utrota alla jävla blattar

18. Tycker du om att dansa?
Ja, i dooo

19. George Bush?
Hitler 2 ?

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
SAMANTHA
ISIDOR

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Väldigt lätt!

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Å vad bra att du kom, har några frågor jag tänkt på ett tag...

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
ingen över 6 år!


Ännu en dag,

Hej!

fanhelvetesjävlaskit! jag orkar inte att mer saker ska gå imot mig, jag borde veta bättre! Men jag kan inte förutspå framtiden, vad ska jag göra och vem ska jag lära mig av? Vem är det jag egentligen försöker lura och vad är det jag i huvudtaget håller på med? fan blir så jävla besviken på mig själv, allt hade kunnat vara så bra om jag varit mer aktsam och tänk långsiktigt. livet är fan ingen dans på rosor, heller ingen ljuv musik i vissas öron.
MEN DE ÄR BARA UPP TILL MIG NU!
innan allting är försent.
kan något ta mig ut från denna jävla dimma, jag vill vakna upp och känna tro igen.

Dagen börja sämst med tråkig jävla post, sen flumma jag runt ett tag och vet egentligen inte vad jag gjorde eller vem jag gömde mig för, mötte upp carro o muffe i mölnlycke, åkte hem till carro och kollade OTH ett tag och käkade cornflakes.

Efter det begav jag mig till min underbara syster och hennes familj! Åt gott och pratade, jag behövde verkligen prata med någon. Hon är den bästa av den sorten, det är inte samma sak med mamma fast att hon är bra!
Vi kollade det mest sevärda på tv:n och sedan körde syrran hem mig, så kom precis hem.

Nu ska jag sova och hoppas att det blir en bra dag imorgon!
alisvoolatpropriis..



Today is gonna be the day
That they're gonna throw it back to you
By now you should've somehow
Realized what you gotta do
I don't believe that anybody
Feels the way I do
About you now


Ännu en dag,

Godmorgon!

Igår var en underbar dag! Jag älskade den från start, gick upp när jag var utvilad resulterade dock i att jag missade någon lektion, tog mig sedan till skolan med sällskap av madde, gå igenom lite skvaller och så. Väl framme i Kba tog jag mig själv i kragen och gick upp till Jonas och bad att få göra två av hans prov, det fick jag och det kändes inget vidare. Men han rättade dem direkt och jag fick G på båda, nu har jag gjort 3 G saker gör jag sista provet också och får G så har jag G i kursen, tänk att gå från streck till G låter konstigt! Men jag är så jävla glad! Äntligen lite tur..

Mötte upp snor och dem andra och käkade lunch, hade estetisk verksamhet sen drog vi hem mina vänner och jag. Det var väl någonstans där min tur vände. Röd var försenad 10 minuter och hade lovat att möta upp Jennifer i centrum klockan 4, FAN. Det värsta var när stolpskottet kom, han var ju inte den snabba typen.. allt han gjorde gick i slomotion och var så jävla onödigt jag var så himla arg, funderade på att bara skrika till han att han skulle vara i Landvetter snart, men det vågade jag inte. 10 i åkte vi från korsvägen, den brukar vara där 37..

Jeppjepp sa till Jenn att hon fick stanna 611 och de var fan med nöd och näppe mina vänner.. Mötte 611 på väg ut som vände tillbaka bara för mig! haha. Kom fram till mölnlycke och gick upp till sats skulle följa med Jennifer när hon skulle träna med sin pt pedro men det blev inte så, pedro var sjuk så vi fick en annan trevlig herre. Han gav oss varsitt hänglås och visade oss runt, & gud jag älskade det. Dem hade så mycket mer än hälsan och det var sååå fräscht! Och inga blöta golv i omklädningsrummen! haha.
Nä som sagt vi ses om 11 månader när vi är klara på hälsans. 

Skulle tränat spinn på kvällen men vi orkade inte körde en timme på sats istället. Skönt att komma hem! & idag har det inte hänt så mycket såg att min bror är i stockholm utan att ha sagt något hoppas han har lämnat sitt busskort hemma :)
Vet inte vad jag ska hitta på nu direkt, kanske städa mitt rum som jag gör typ hela tiden nån konstig knäpp jag fått! hehe. 

Åh btw hittade så mycket fint på en sida igår som jag måste köpa! loook thiis, :)





Har dock blivit osäker på denna, OBS! ska inte vara något fjärilsskärp ;)


funderar på denna istället för den blåa?


Denna vill jag ha skitsöt, men det är fan ett nattlinne? haha

  






ja e kär!
puss

Ännu en dag,

Åh jag vill så mycket just nu!

Mest av allt vill jag att det ska bli vecka 10 så jag kan ta mitt girlpower gäng och åka till säffle. Två veckor utan att tänka på skolan och långa resvägar. Bara göra det man ska och chilla. Hitta på massa bänga saker och göra det vi gillar mest.
Hört att dem har en pizzeria där med en pub undra om vi kommer sitta där någon dag? heheh.
samtidigt kommer det inte vara en dans på rosor, det ska vara seriöst! allafall från min sida.

Ännu en helg av verkad mina vänner, var inne och jobbade i fredas, hade dock missuppfattat ulrica så trodde inte jag skulle jobba, blev rätt ledsen när britt ringde in mig, ville inte upp min varma säng! Den första jag springer på är ju så klart Lynn, och sen fick man frågan om man "legat på armen?" typ 13 gånger :) hade allafall väldigt kul i fredas.
På kvällen var jag med råttan hemma hos henne till 10 sen åkte vi hem till mig och slagga!

Igår var jag i Bollebygd med mor tror jag såg världens snyggaste killar just då, kan inte sluta tänka på dem! haha.
Vi handlade mat och sen åkte vi hem och fikade, på kvällen åkte jag och carro till landvetter och hyrde järnets änglar, med skarsgård bara därför jag ville se den, men den var rätt bra faktiskt.

åh nu väntar jag på att tiden ska gå.. och sen ska jag åka och spinna och boxas :)
C YA!


Ännu en dag,

MY FRIEND!

im back, and im bad.

Veckan började igår, med en måndag för ovanligheternas skull. Och den tillredes något i stil med, 3 timmar fram och tillbaka till skolan UTAN musik, lägg märke till de två sista orden. Och så var det just det skola då, hade estetisk verksamhet och gymnastik. Körde frisbee ultimate och jag var fan riktigt taggad, men det fanns dem som var ännu värre, tro mig.
Sen bar det hem! skönt. eller till landvetter centrum sen hälsans, mötte up jp & amie och körde ett medel spinn med Lina den fina. Hahha hon var riktigt peppad, körde lite nya saker med och det var helt okej, jobbigt som fan tror jag är lite dålig men men. Sen var det hem och käka och kolla idrottsgalan, älskar det sitter med glädjetårar längst kinderna och bara ler. sussana kallur såg dock inte för nöjd ut när jerring priset gick till kalla. Men Per Gessle rockade allafall.

Somnade gott efter csi miami, och idag var jag ledig. Vi har ju bara svenska och våran fröken var dess värre sjuk. Jiha!
Så nu ska jag väl egentligen plugga men går inget vidare, hört den förut kanske?
Sen ikväll är det spinn, pump som ska avklaras, sen är det bara en dag till! ska bli grymt skönt.

På kvällen äre väl firning av gammelgubben här i huset han fyller ju år.
Men nu ska jag bege mig till min kära storasyster och hennes trevliga avkomma william.

PUSSPUSS!

Ännu en dag,

SLYNA

Give me a record, and i break it!
Idag när jag vet att jag är klar med träningen, skulle jag hur lätt som helst åka dit och träna, är det för att jag vet att jag är klar eller är det för att jag orkar, var enda annan jävla dag denna veckan har det var skit segt att åka dit, jag vet inte. Vilket dilemma.

Vaknade alla fall idag med solen i ögonen :O som vilket i sin tur utlöste luster, för sommaren! fick värsta suget på att sola, dricka en drink och röka en cigg. Men gaaaad  vad kallt det var ute! Jag tog för kallt på mig, när jag åkte iväg för att göra en snabb visit i Mölndal. Ville bara hem, & dra på mig tjocktröja.  
& nu sitter jag här. Och som alltid sitter jag helt medevetet och kollar på varenda sida jag egentligen inte behöver kolla på, utan gör det bara för att jag ska slippa plugga, how werd is that?

Må säga att jag måste vara stolt över mig själv, har fan gjort helt otroligt många läxor det senaste, och nu är det inte mycket kvar!


FE1207 - Företagsekonomi

Beräkna lönsamheten, Boutiquen vågar man satsa på ett eget företag? [x]
En affärside blir till [x]
Lagar och regler [x]
Ekonomi, drottning blankas avslutningsbal räkna ut budget över menyn och tillställningen [x]
Att välja rätt företagsform [ ]


SV - Svenska

Boccaccio [x]
Inlämning debattartikel [x]
Diskussion [x]
Prov medeltiden & renässansen [ ]  torsdag v. 4
Gullivers resor [x]
Inlämning av analyspunkter för romanen [x]
Anna-Maria Lenngren [x]
Satir [x]
"Vad två öron klarar" [x]
Prov [x]
Prov [ ]

NK- Naturkunskap ( med peter :D )
Maskar [x]
PROV [x]
Min vetenskapsman [x]
Två saker jag lärde mig på Råö [x]

fick precis upp mejl om att han skiter i att ha prov på kapitel 5!
TACK!


Projekt & företagande
RAPPORT [x]
UTVÄRDERING [x]

Hantverk Mischa
DONE!

Hantverk Josefin
DONE!

FE 1202
Prov [ ]
Prov [ ]
( tisdag v.4 )

BILD & FORM
kursen avslutad, allting gjort.

Känns så jävla skönt, nu är det bara proven kvar! Och det är ju inte så jävla kul iförsig, men sen är det klart! GRYMT!
Måste nog ta mig i kragen och skriva läxor nu endå fast jag inombords totalvägrar..

hoppas du har ett bättre liv än vad jag har idag! Ska åka sju imon, så kommer få överge CSI miami inatt, känns inte BRA!

C Ya!




Kärlek

Att lägga sitt hjärta i en annan människas hand

Är som att överlåta sig själv och tillsammans bli ett band

Hur visste jag om min känsla var sann
Men visst var det mitt hjärta som brann

Ska man då satsa eller glömma
Ditt beslut går inte att döma

Kanske är det dags att följa ditt hjärta
Men blir det med eller utan smärta

Kärlek är det finaste du kan uppnå
Hur kan det då vara så svårt att förstå

På jorden finns det 3.8967564 biljoner människor
I världen finns det 3,8967564 biljoner själar

Och ibland behöver du bara en enda av dessa.


Frågan är vem det är?


Ännu en dag,


De värsta såren är de, som inte blöder

Fan är så jävla trött! Kom nyss hem har tränat spinn och pump, lagom kul och sitta på cyckeln idag efter att man satt på den i nästan 2 timmar igår, träningsvärk!
lagade mys mat och drack te med syster igår, låg och pratade till 2 på natten eller nåt, vakna och käka mysfrulle imorse. fan vad jag saknat oss, våran tid som vi alltid hade förut. sen fick jag 200 spänn av henne, för att jag är så fattig. Tror inte man kunde få en bättre syster än den jag fick <3

kommer slocka så fort ja lagt mig i sängen!
vi hörs en annan dag.. puss!


Ännu en dag,

FRÅÅGETEST!!!



Vad brukar du använda på läpparn?

försvarets hudsalva

När du är ute och festar brukar ni oftast vara flera tjejer som går på toaletten samtidigt?
Klart helt logiskt, man går in och bestämmer vad som ska ske ikväll och med vem!

Hur många kuddar sover du med?
1 annars får jag nackspärr!

Är du utseendefixerad?
Jag bryr mig, men skulle kunna åka till stan osminkad.

Vilken kroppsbyggnad tycker du att en kille ska ha?
Stor och välbygd, och världens finaste rygg.

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig?
Yes, har redan börjat.

Hur mycket känslor ska en kille visa?

Sött att se dem visa något överhuvudtaget.

Tror du på den stora kärleken?
Ja, jag gör nog det. Men ska ha KUL innan dess.

Vilken är din favoritmånad?

Någon sommarmånad, augusti tror jag bäst väder och alltid en underbar kräftskiva.

Om du får en komplimang hur reagerar du om komplimangen hade lydit såhär;"Fan vad snygg du är och vilken sexig kropp"?
Blir lätt ställd och kläcker ur mig något i stil med - okej, du också :O

Vad föredrar du, nattklubb eller bar?
BAREN

Hur gör du med din handväska när du går på fest eller går ut?
pengarna i behån, mobil i fickan. Här behövs ingen handväska.

Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja?
Samantha

Har du någon gång bott utomlands? Isåf vilket land?
Nää, framtidsplan

Är du nöjd med din hårfärg och frisyr?
Åh jag vet inte, precis klippt lugg! känns nytt och skönt.

Vilken är din favoritmöbel?
Min SÄNG! vi är
 typ bästisar

Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster?
Förrådet

Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon?
Kristendomen

Vad tycker du mest om? Salsa eller guacemole?
guaqamole!

Vem av dessa två personer tycker du om mest? Ebba von Sydow eller Sofi Fahrman?
usch vilken fråga , ingen av dom.

Vad föredrar du, knappar eller rosetter?
Rosetter.

Har du några smycken som kostat över 1000:-?
Ja

Vilken bil skulle du vilja ha?

Viper såklart


Vad använder du för shampoo?
Elvital, total repare!

Vilka idoler satt uppklistrade på väggarna i ditt tonårsrum?
Kanske spice girls..

Mysig hemmakväll eller ösig partykväll på krogen?
Både och beror på vilket humör jag är på.

Klipper du håret regelbundet?

Näh.

Blyg eller framåt?
mitt emellan

Vilket var ditt bästa och sämsta ämnet i skolan?
Syslöjd / matte



-v-



Vad heter du?
Emma Kerstin Maria Johansson

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
2 nycklar

Vilken svordom använder du mest?
fitta? kanske mer en förnedring?

Äger du en Ipod?
Nä!

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
05:45

Hur många resväskor äger du?
inga

Använder du flip flops även när det är kallt ute?
Ja speciellt om det är snö!

Var köper du dina matvaror ifrån?
Ica kvantum Lerum

Vilken var den senaste filmen du såg?
Allt flyter, :)

Om du vann en miljon på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Sätta upp mig på en lägenhet och inreda den tipptopp, ta en shoppingtur och bränna 50.000 önödiga tusen på kläder, smink, smycken & diamanter. Köpa en bmw 1.18 och ta en lagom fet utomlandsresa.

Har någon någonsin kallat dig lat?
Har hänt ja ;)

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Får erkänna att jag inte använder den överdrivet mycket.

Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?
ren vit kopilsner!

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Ja.

När var senast någon stötte på dig?
venne

Vad åt du till middag?
Potatisgratäng & stek.

Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Nej.

Vem var den senaste som ringde dig?
Mamma

Vilken film kan du alla replikerna till?
American Pie - the weddiing

Äger du några band-t-shirts?


Vilket var ditt favoritämne i gymnasiet?
finns det såna?

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
rolig!

-v-


10 Favoriter:

Färg: rött

Mat: hm, äter nog fan allt.

Band: Nickelback!

Film: P.s i love you

Bok:  svindlande höjder

Sport: tränar på gym

Årstid: SOMMAR

Veckodag: Fredag

Glassmak: ben jerry, banan smula och choklad.

Tid på dygnet:  7 tiden på Kvällen


8 För tillfället:

Humör:  Lycklig!

Smak: Cola:O

Kläder: älsklingmjukis och goströja

Bakgrund: Brooke Davis

Nagellack: Inget.

Tid: 23:23

Omgivning: Jp.chenet & röden

Irritationsobjekt: min fattigdom.


7 Första:

Bästa vän: J.p chenet

Screen name: okej..

Husdjur:  Annie, Bessie & Bob

Piercing: Navel, näsa och läpp. Andvänder bara navel.

Förälskelse: ragnar

Musik: väldigt olika

Bil: viper


6 Senaste:

Cigarett: 2 veckor sen igår.

Mat: Middagen jag berättade om.

Dryck: Cola

Biltur: ´påväg till jp, med bror.

Spelad låt: If today was your last day, nickelback.

TV-program: Scrubs.


5 Har du någonsin:

Dejtat någon av dina bästa vänner: näh

Brutit mot lagen: det skulle jag tro.

Blivit arresterad: nä

Badat naken: Yes, tradition

Varit med på TV:  Ja


4 Nej tack:

Mat: blodpudding!

Musik: skrikmusik

Dryck: bloody mary

Personlighetsdrag: fin i kanten


4 Saker:

Du gjorde igår kväll: passa småglin & pluggade!

Du kan höra just nu: Jenn och nickelback.

Du inte kan leva utan: syre

Du gör när du har tråkigt: sitter vid dumburken tror jag


3 Personer:

Du kan berätta allt för: malin, carro, jp, muffe.

Du tycker om: det finns många.

Du inte gillar: inga onda nämda


Ännu en dag,

HEJ

Ah så var det fredag, och jag kom på att det var riktigt jävla bra att skolan började på en torsdag, hade aldrig orkat att det var tisdag idag! uuuuuuurkk..
Gud måste hatat när han gjorde vårat schema allfall, två dagar med 1 lektion, känns ju bra! att ta sig till skolan fram och tillbaka i typ 3 timmar och gå på 1 lektion i 60 min, känns ju helt logiskt! åh vad jag älskar DROTTTTNING BLANKA.

Jag o malle har btw kommit på att ett sjukt år måste vi tillbreda tillsammans, kommer troligen bli så att när skolan flyttar ner till åhlens huset som kommer ske efter sommaren, kommer jag och malin bo i en ingrodd liten 2 väldigt nära skolan. I ett helt år, ett helt år med malin, ett helt år med illaluktande klasskompisar som sover över, ett helt år med nudlar, helt enkelt ett helt år med malin. Så vi ska mina vänner, kolla på lägenheter under sommaren, och sommarjobba så vi kan unna oss något om vi nu flyttar. Känns faktiskt skönt, att vi beslutat oss för detta, kommer inte behöva bli så syrt när vi både delar och får bostadsbidrag av försäkringskassan. Bra att lägga krut sista året och prova något nytt, har alltid älskat kungsbacka dock inte drottning blanka.  Åh jag vet inte om jag vågar, men det tror jag! Men jag vet att man säger att man måste träffa kompisar och familj men att det aldrig blir av, jag ser nu när jag har många nära hinner jag knappt, hur fan ska det gå när jag bor alldeles för många mil bort? Dock är det bara kungsbacka och inget utlandsprojekt!
Så ni är välkomna!

sitter här nu och har rullat köttebullar, sitter och funderar på vad jag ska göra idag, känner ett ändlöst hopp när man kommer på att man inte har några pengar, känner mig som världens fattigaste person, men va fan klagar jag för? Jag har ALLT! varje fall långt mycket mer än andra människor, fan tänk dem får sina fredagar att gå utan en spänn! utan att ens veta om dem lever i morgon!

gud, trevligt kväll!



Ännu en dag,

HEJ

now its back to basic! Första skoldagen på väldigt länge, nästan en månad var ju hemma en vecka innan skollovet kom. Känndes helt okej igår, men inte i morse. Gick ut i snö, slask & halka höll på att slå ihjäl mig minst 1  gång alltså, och jag var säkert den enda som råkade ut för detta misssssssärliknade väder. Bussen var otroligt försenad, tur dock att pendeln också var det, hann därför med till KBA och i tid till mischas predikan om allt som kommer ändras nu, fan alltså det är som man går i en fri religös skola, man måste vara svårt troende för att inte ändra uppfattning om den skolan, dess värre är väl inte någon av oss detta. Skolan är i ekonomisk kris och ska skipa nagelutbildningen! YES, det var ju inte den man typ började för? dem bara lovar o lovar att man ens någon gång trott att det skulle bli verklighet. Vilken jävla skit skola!

slutade dock klockan elva, efter att malin gjort iordning sig i typ 3 timmar, och efter vi klippt min tråkiga hår lite haha, vet inte hur jag ser ut i huvudet nu egentligen :) malin är duktig! hihimen så vare ju så att malle muttens buss inte gick föränn halv tre så vi slängde oss i soffan i cafet och jag somnade, var hur trött som helst malin lyckades somna sittandes med huvudet bakom hade velat se hur det såg ut, hon vaknade före mig så missade detta spektakulära tillfälle.. 
gick till bussen vid 2 och vidare hem mot göteborg och lilla chicago. Sprang på Jp i centrum och fortsatte sedan hemåt. 
Syster ringde och min helg blir nog otroligt fartfylld, imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men på lördag blir det barnpassning allafall! FUNNY! 

på söndag börjar träningen alla fall för mig, då hoppas jag verkligen att den sista snorkråkan är utblåst, för nu är det fit for fight faktiskt. känns skönt, man blir fan så mycket piggare av att träna!

I onsdags kväll hjälpte jag moster Agneta med en lapp, träffade lilla siri en stund och sedan körde min snälla dennis mig upp till Jenn, struntade i att säga något så hon blev nog lite förvånad när jag kom! hihi kul, och det bästa var ju att hon hade en kladdkaka på G i ugnen, mmmums, blev änglagård klockan 3 på natten istället för på kvällen vi kollade in en riktigt svensson film, Drömkåken många årsen man satt och filurade till den.

Måste berätta att jag igår avslutade mitt korta men helt underbara lov med en sväng till stan med Jp, det var inte så jävla skönt att missa bussen med en halv sekund och inte heller mycket roligare att sitta och förkolna sina tår i kylan. Bättre blev det dock av att slänga av sig skorna på 330 och värma dem i knät som små spädbarn. 
Stan var det, och visst var det kallt! fan i hela havet har vi fått kylan ifrån må vara  kallast i landet hos just oss just nu!
Käka lite gott och sen drog vi en bio, kollade på allt flyter helt okej roligt bra! hahaha. knäppis film alltså:)
var väl hemma igen vid 8 eller 9? ah tack Jennifer allfall för en riktigt bra dag! <3

Nu tror jag det får räcka, vet egentligen inte vad jag håller på med, måste plugga men har suttit här nu och försökt rymma alldeles för många gånger! jävla stolligt. måste ta mig i kragen!

vi hörs då!



malin min buuuuuuuuse, så skönt att träffa dig igen! <33



vickis hund leo var med på sminket idag så söööt! hihi




 


Ännu en dag,


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
sex on the beach

2. Höll du några av dina nyårslöften?
spräckte dom när bakfyllan gick ur mig

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
ah nästan

4. Dog någon som stod dig nära?
ah

5.Vilka länder besökte du?
Skåne, blekinge, varberg, göteborg x20 och sen var det nog en sväng på landvetter flygplats

6. Är det något du saknar från år 2008 som du vill ha år 2009?
sommaren!

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
21 mars- världens bästa förfest inför min 18 års dag made by jp
22 mars- ett bakfullt släktkalas och en helt underbar fest och 18 års dag
6 juni- fjällbacka <3

16 juni- falle 18 år :)
10 juli- wheels and wings!
25 augusti- kräftskiva
6 september- bröllop <3
2 november- william 1 år
18 november- jp 18 år!
24 december- rompan med jp och alla andra landvetters invånare
31 december- NYÅR!

8. Vad var din största framgång 2008?
koncern i sony É

9. Största misstaget?
missköta skolan

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
frisk som en nötskärna tills det var tre veckor kvar av året...

11. Bästa köpet?
Min betty, den svarta ferrarin som jag säger alltså min mobil

12. Vad spenderade du mest pengar på?
kläder, kläder, kläder och alkohol & cigg

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ett sommarjobb var helt ok :)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Just dance - lady gaga
Pinks nya album
Nickelback, dark horse
Takida - curly sue
The time of my life - bröllopet

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
gladare :D

16. Vad önskar du att du gjort mer?
umgås mer med mina vänner och inte bränt alla pengar!

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
rökt..

18. Hur tillbringade du julen?
Familjen och rompan

19. Blev du kär i år?
Ne

20. Favoritprogram på TV?
CSI miami

21. Bästa boken du läste i år?
svindlande höjder

22. Största musikaliska upptäckten?
Takida

25. Något du önskade dig men inte fick?
Ragnar!!

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
började med att däcka in födelsedagen och slå upp ögonen klockan tre och träffa några stollar i jp's sovrum och drog sedan vidare till häradsdomarns, riktigt lyckad dag!

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
det finns det alltid..

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
väldigt slapp blir uppryckning 09

29. Vad fick dig att må bra?
sommaren!

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Robin Påhlsson

31. Vem saknade du?
9B

32. De bästa nya människorna du träffade?
Malin <3

Året blir inte bättre än vad man gör det till, så nu är det upp till mig!


minnen (L) båååtstad


Ännu en dag,

Åh denna är till J.P CHENET min vänn
hon gillar att ha något att läsa här på bloggen så idag har hon fått en hel del!
& för övrigt gillar hon att pilla naveludd, stoppa ostbågar i näsan & pussa på marcus.
när hon inte gör det är nog med mig eller pryts på något konstigt äventyr.
hon gillar att slå ut sin frustation så hon bankar bräder när tid finns.
annars är det inte mycket som är något värt hon hatar skolan & speciellt facebook.
vi hoppas hon kommer in i rätt spår snart igen och att rå dissar fredrik på något sätt.
jag vet inte vad jag ska göra med henne, men hon är min vänn trots allt!
försök att ha översende med henne, hon har ett ganska stort hjärta trots allt om ni
är snälla mot henne!
just det! hennes bästa film är, den långa flykten ni vet den med alla djuren som rymmer
som är så himmla spännande och bra!!

Ja nu vet jag inte mer.

JENNIFER CAROLINE PRIM
<3
EMMA M K JOHANSSON












My best friend gave me the best advice
He said each day's a gift and not a given right
Leave no stone unturned, leave your fears behind
And try to take the path less traveled by
That first step you take is the longest stride

Ännu en dag,

HÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHÅ!

Idag är jag på hugget så passa dig!
I förrgår får vi börja.. var hemma typ hela dagen och gjorde inte alls mycket. Skulle kolla film och käka godis med caroline, men hon skulle jobba dagen efter så hon orkade inte slappa. Bestämde mig för att åka till jp klockan 9 på kvälleen, storebror kom hit och körde upp mig! världens bästa boobboo bror..
Fick för mig att Jenn skulle skrämma livet ur mig när jag inte hörde henne när jag kom in i huset. musiken var låg och mystiken HÖG! visste inte vart jag skulle börja men tänkte gömma mig i hennes rum och där lyckades jag nästan skrämma livet i henne där hon satt och muppade sig. kändes bra!

hon hade tankat donke punch, har du inte sett den se den! den lixsom ballar ur så man sitter och skrattar åt en psykopat film, riktigt konstig film alltså! Men helt sevärd! efter det eller några timmar senare vid 2 satte vi på midsommar, den är rätt bra! älskar den.
efter det var det dags att sova!

Gick upp typ 1 dagen efter softade och gjorde inte så värst mycket, lagade pannkakor och myste. Pappa hämtade mig vid 6 tiden tror jag.
Hem plattade håret och la lite smink, sen åkte jag med familjen celius till stan och på bio, YES MAN!!
hahahha, se den helt klockren trodde inte den skulle vara så bra, men ja älskade den!!
sen var det hem, kolla csi miami & coldcase och sen sova, kom i säng ganska tidigt ändå vid 1 typ och ändå lyckades jag sova till klockan 1 idag det är något fel!! Vill inte tänka på att jag måste börja gå upp klockan 7 varje morgon snart.
blääääääh.

Nu ska jag hitta på något annat!!
idag blir väl en tråkig dag, som jag varit utsatt för alldels för länge.. vill köpa godis och kolla film vi får väl se hur det blir med det.  sista dan innan skolan börjar ju!!

PUSSSSSSS!


Ännu en dag,

SEX/KÄRLEK


1. Är du singel nu? aooooooooe !!

2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? inget

3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? näh, det tror jag inte!

4. När hade du sex senast?  kolla första sidan i GP

5. Har du kört oskyddat nån gång? a

7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? näääääääää!!

8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? ja

9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? nä

10. Haft sex på fyllan? ja

11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det?  nä?

12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? ja

13. Sparat något från ett gammalt förhållande? ja

14. Somnat gråtande pga kärleken? näh

15. Varit på en blind date? nop

16. Varit otrogen? nää

17. Ångrade du dig? nää

18. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? är inte tillsammans med folk

19. Har du någonsin varit kär? nää

20. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? vet inte


KOMPISAR

1. Har du nån bästa vän?  ja!

2. Är du ofta med dina vänner? ja

3. Vad brukar ni hitta på?  all möjlig skit, mycket konstiga saker !

4. Bästa minnet med nån vän? så mycket!

5. Säg namnet på en riktigt bra vän? malin

6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? ohja :D

7. Har du hatat din bästa vän?  nah

8. Litar du på din bästa vän? ja!

10. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? någon gång ja

11. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? yes

12. Vart bor din bästa vän? skene & huvdaby & brusalavägen

13. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? näh

14. Har du ljugit för någon kompis någongång? ja

15. Ljuger du för dina vänner ofta? neee

16. Har någon kompis ljugit för dig någongång? det händer väl

17. Vilken kompis var du senast med? Jp

18. Har du många kompisar i din klass? ajjemen

19. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? malin, snor, hulten

20. En vän som du känt sen du var liten? caroline



SISTA SOM

1. Du fick en puss av?  Jennifer

2. Sov med dig i samma säng? Jennifer

3. Du delade ett riktigt skratt med? familjen celius

4. Du gick på bio med? familjen celius

6. Du gick på stan med? carro

7. Delade en pizza med dig? äter inte pizza

8. Du ringde? pappa

9. Skickade ett sms ? jennifer

10. Du kramade?  jennifer

11. Gjorde dig lite besviken? vet inte..

12. Gjorde dig mycket besviken? -

13. Du skrev med på msn? carro

14. Du snackade skit om?  vet inte

15. Du åkte bil med? familjen celius

16. Gav dig en komplimang? jag vet inte..

17. Du kollade på film med? carro, moster, anders & henke!

18. Du åt med på resturang? morsan & farsan

19. Betalade något åt dig? måste bli jp.

20. Grät inför dig? vet inte, wille kanske



BOENDE

1. Bor dina föräldrar tillsammans? japp

2. Om inte vem bor du mest hos? båda

3. Har du eget rum? adåå

4. Egen dator? jappjapp

5. Tv? yes

6. DVD? yes

7. Boxer? yaoo

8. Internet? självklart

9. Vilka färger går i ditt rum? rooooosa, ljusgrön typ

10. Har du stor golvyta? räcker precis! haha

11. Får man plats att sova fler än en i din säng? typ 4

12. Är köket stort? perfekt

13. Ismaskin? nää

14. Micro? yes

15. Glass i frysen just nu? hmm.. nej det tror jag inte

16. Fler än ett badrum? 2 stycken

17. Badkar eller dusch? dusch

18. Tvättstuga? Ah

19. Balkong? Jaopp

20. Bra grannar? dem ena är aldrig hemma, den andra e brosan!



DIVERSE



1. Favoritfärg? röd tror jag!

2. Mobiltelefon? Ja, älskar den

3. Skola och program? Drottning Blanka - Stylist

4. Oskuld? no

5. Senaste filmen du såg? Yes Man

6. Senaste låten du lyssnade på? James morrison&nelly furtado - broken strings

7. Vad står det i ditt äldsta sms som du har kvar i inkorgen? Äldst är gammlast, men kan utantill: Nu har jag lagt in min musik!!

8. Hur många timmar har totalt pratas i din telefon? ingen aning..

9. Hur många SMS har du totalt fått på din telefon? :O vet inte..

10. Hur många SMS har du totalt skickat ifrån din telefon? åh orkar inte hämta den. skickar gratis så många!

11. Vad åt du till middag igår? pannkakor & glass med älskling!

12. Har du duschat idag?  nopps, får bli nästa sak att göra idag.

13. Vad var det senaste du sa till din mamma? Köp en rosa till mig då!

14. Vad var det senaste din mamma sa till dig? ah vi får se, Hej då!

15. Har du skolkat någongång? händer

16. Är du en svartsjuk person? näh inte extremt.








 


Ännu en dag,

ÄNTLIGEN MÅ NI TÄNKA!
något (så) viktigt som bloggning måste jag avlägga tid till varje dag!
fast jag vet att det är svårt,


Fick hälp med den sista ordraden, - fast jag vet att det är svårt, sitter nämligen och lyssnar på Marie Fredriksson Ännu doftar kärlek, underbar låt må jag säga, inte det där suget som jag får på rihannas låt men det är inte långt borta alltså!
Jahopp, vad har hänt då? var någon gång vid jul jag luftade mina tankar sist skulle jag tro, en sak mina kära vänner kan jag allafall berätta och det är att jag inte är ett dugg bättre, kanske lite sen igår. Men jag menar nu har jag varit sjuk i 3 veckor snart vad har jag gjort för att bli straffad på detta viset?

helt otroligt..

Ah som sagt i mellandagarna har jag väl mestadels liggat på min rum, sett varende sevärda film och käkade så otroligt mycket medecin, tre intag av cociliana per dag, 4 slemlösande tabletter och minst 4 ibumetin om dagen. Känner mig fan som en drog missbrukare, jag har aldrig ätit tabletter i hela mitt liv nästan, inte om jämför med andra människor. Jag har till och med svårt att få ner tabletterna för jag inte har någon drogvana, är jag kanske en knarkare nu?  Man får varje fall till att tänka när man är sjuk och bara ligger i min säng, nu igår fick jag för mig att jag har fått cancer i halsen för jag plötsligt fått en knöl på en sidan inte den andra, och det är bara denna sida som smärtar inne i munnen när jag sväljer, jag menar har man svullna mandlar blir väl båda det?

Sen har jag tänkt mycket på att jag kanske är jättesjuk, jag får host attaker och hostar tills jag spyr.. det är typ som att jag inte tål mitt egna slem i halsen, så fort det är på gång måste jag hosta tills allt är borta annars är det som att det fräter i halsen och måste bort med omedelbar verkan..
SJUKT, och konstigt fattar inte var det är för obotliga bakterier jag bär på?
konstigare saker har ju hänt än att man plötsligt skulle falla in en dödsjukdom och försvinna, såg en dödsannons idag en kille lika gammal som mig hade plötsligt lämnat sin familj och jorden för att aldrig återvända.. hemskt. Måste sluta älta detta nu.
Nog pratat om min eländiga sjukdom!



En bra sak som varit bra med sjukdomen, är maimi Ink & ami james!

Var inne på jobbet en dag förra veckan, dagen innan nyår tjötade med lynn och gick sedan mest runt och hoppades på att få komma hem, finns inget jobbigare att jobba när man mår riktigt dåligt! Och jag var inte ensam om denna epedimi, alla inne på kontoret satt och hostade förutom dem som inte gjorde det, så man såg typ två olika gruppindelningar, dem friska satt i soffan, resten satt vid matbordet och hostade i kör. Dagen tog i allafall till slut SLUT, underbart åkte hem och la mig i sängen och stannade där till klockan ett dagen efter.

Så var det nyår, åkte med mamma en sväng till allum och handlade lite.. försökte hitta något jag kunde ha på mig men fann inte mycket alltså, köpte mat och en blomma till åse sen åkte vi hem igen.
& jag ställde mig och lagade mat potatisgratäng, lövbiff & grönsallad. grymt gott.
Sen var det förferre och smink på gång.
Spränge musik på mammas bergsprängare i köket, och sedan drog vi vidare mot hembygdsgården och på fest!
Massa gott folk man inte sett på ett tag, och så bror och jimmie så klart.
För att fatta en lång kväll kort hade jag det helt underbart, perfekt nyår! Det hände så mycket konstigt som jag inte orkar skriva, men ett minne för livet blir det, like always. Men måste påpeka att bacardirazz gelly, INTE ÄR SMARRIGT ;)

ETT GOTT NYTT 2009 & FÖRHOPPNINGAR OM ETT UNDERBART ÅR MINA VÄNNER!

Nu var det dock snart en vecka sen, men här har det inte hänt mycket den enda framgång jag mött är väl att bakfyllan är borta. annars är allt som vanligt, ett tråkigt misärliv som jag, emma johansson lever!!
Jag som trodde det här året skulle vara början på något bra?
men som sagt jag är ju inte einstein

Nu ska jag släppa dig min vänn, och säkert inte återvända på ett tag som vanligt! Du känner mig vid det här laget.
Ikväll är det frölunda med Jennifer som gäller allafall, ska bli skönt att få komma ifrån väggarna lite!
& föresten vet ni vad jag gör? jag har laddat ner Enrigue Iglesias album, så nu sitter jag och lyssnar på HERO, tror inte det finns någon finare låt en den där, skulle en kille spela den här låten för mig skulle jag börja gråta, totally..
carpe diem!


Would you dance
If I asked you to dance?
Would you run
And never look back?
Would you cry
If you saw me cryin'
Would you save my soul tonight?

Would you tremble
If I touched your lips?
Would you laugh?
Oh please tell me this.
Now would you die
For the one you love?
Hold me in your arms tonight.

I can be your hero, baby.
I can kiss away the pain.
I will stand by you forever.
You can take my breath away.

Would you swear
That you'll always be mine?
Would you lie?
Would you run and hide?
Am I in too deep?
Have I lost my mind?
I don't care, you're here tonight.

I can be your hero, baby
I can kiss away the pain
I will stand by you forever
You can take my breath away



You can be my hero Enrique Iglesias !

RSS 2.0