Ännu en dag,

Hej där,

Så var det dags igen, som ni läste i fredags bärde det av till kungsmässan och shopping stod på schemat, fick även med oss Daniel på turen han verkade måttligt road, tro mig! Efter knappa timmen bar det iväg mot Daniels gamla jobb på special fälgar för att senare dumpa av mig vid pendeln. Åhh gud den var så full den pendeln tur jag lyckades hitta en plats allfall.

Kom hem färgade håret, sminka mig, klädde på mig, fixa och trixa för att hinna med bussen in till stan.
Mötte upp Angelica utanför jensen vilket var jäkligt knöckat och eftersom vi helst ville hinna käka på en timme tog vi oss bort till NK och käkade massa gott, tittade på folk och tjötade. Begav oss bort mot Storan och kollade in Björn, özz, Måns, soran, fan dem var svinbra hahahah helt sjuka.. älska måns bok som han gjort till sin son viggo :) och björn var riktigt het på gröten, det som förvånade mest var att det var sånt jävla ös på özz.. Fan han var riktigt grym, då bär det väl tillbaka den 10:e då är det Magnus Betner! <3

Det var väl överstökat vid 10 tiden gick och tog ut pengar, sprang på sofia och sen coffe jäkla ös i stan. Vinkade av Angelica och fortsatte sedan bort mot parkeringen för att möta upp Johan, Dennis & Carro.
Åkte hem till dem drack någon öl och provade mina militärkläder jag skulle låna av dennis, riktigt pudding må ja säga att jag blev, haha!
Gick upp och nanade hos carro, vaknade nån gång vi 11 tiden och jag kände att jag inte skulle våga vara med och kriga, jag kände mig jätte nervös och orolig tänkte att det här får vänta ett tag till jag kommer dö, haha men sen börja dem mobba mig och jag ändra mig, det är tuff ju ensam tjej massa cred till mig, och vet ni det gjorde inte alls ont !
Och vet du mer det var skit kul, värsta spänningen hahah.. 9 glada killar och jag sprang runt där i några timmar och lekte, tack det var kul!

åkte hem vid halv 4 tiden käkade hos pizza hos tony, sen var det bara hem och duscha och fixa sig, åkte med dennis och johan vid kvart i 6 tiden stanna i landvetter för att handla, träffa bergman åh han och jossie har ju köpt världens sötaste hund! värsta nallebönen, riktigt gooding!
Åkte sen vidare mot mölnlycke, kollade på bilen johan tänk köpa sen blev det lite polisskola, grogg och det där nya musikprogramet med henrrrrikkkkk.. som var riktigt bra, eller musiken var go!

Sen kom vickis, ronja och carro också vi drack lite och tjöta.
Carro åkt väl hem vid tolv tiden jag och johan följde henne faktiskt till bussen hoppas hon kommer ihåg det när inte jag vågar gå, hihih.
Sen gick vi upp och fortsatte till 2- 3 tiden o jag som var så trött riktigt skönt att sova sen.
fast de var ju någon som låg och fylle snarkaaaa, puh jobbigt. Men somnade tillslut hahah.

& imorse skulle jag vara glad och pigg vid 11 tiden mamma kom och hämta mig hos johan åkte till bergkungen och kollade på mamma mu, med märta oskar & alicia. Köpte massa godis pocorn och drickor, riktigt mysigt men den jävla kon var ju rätt jobbig prata så här, neeeeeeeeemmmmmeeeeeennnnn hhhhhheeeeeejjjjjj kkkkrrrrråååååkkkkaaaaaaaannn och hela tiden sa hon muuuuh! Nemen muuh kråkan kommer du hit, muuuh kråkan vill inte vara min vänn, så självklart tycker jag att ni ska gå och kolla på den med!
Ska bli massa bio nu i kylan ! älskar det, massa bra filmer nu med.

Och nu är jag så jävla trött, vill gå och lägga mig och sova men orkar inte sova i natt då, och det värsta är att jag kanske ska gå en mil med johan sen, vet ja inte om jag pallar hoppas han inte känner för det.
Orkar inte skriva med nu,

det är bara du som vet vad du vill, gör något åt det!

KärLeK

Ännu en dag,

Kära vänner

Vaknade precis upp här i Åsa hos Daniel, damn jag ringer anticimex snart för ja har varit terrad av en jävla fittfluga hla morgonen! ARG.
Nu har jag och malle muttan käkat frukost & vi som väntat i en vecka på att få åka till tappen och köpa cigg, så jag blev oerhört lycklig idag när jag ringde banktanten och hon sa att jag hade massa pengar där att sätta sprätt på, så efter tapp besöket ska vi till kungsmässan och köpa massa saker, skinnjacka, lösnaglar, smink, parfym, ååååh massa braiga saker som jag måste köpa för att få sånt där skönt rus jag bara får av shopping, ett sånt rus knarkare får av amfetamin typ.

Sen ska jag färga håret och fixa mig käka ute och gå på Storan och titta på björn, måns och özz grabbarna komer bli hur kul som helst! Blir antagligen hämtad sen skönt :)

Ha en trevlig afton, nu ska jag våldta maliiiin

PUSS&KRAM!

Ännu en dag,

Så var det dags igen..

Igår vaknade jag upp hos carro käkade lite frukost och åkte sedan med 611 mot stan. Carro skulle till specialist tandvården och fixa tågbana. Jag fick ju dock inte vara med i rummet när vi kom dit så jag tog mig en tripp till stan och kollade på vinterjackan jag tänkt köpa, den såg helt okej ut.. tror allt att jag slår till på den till helgen, det är burrigt ute nu!
Sen åkte jag hem en snabbis till mamma inte vart här hemma på två veckor eller något, var skönt att prata med henne i dem dryga 45 minuter vi hade på oss, var  tvungen att ta kvart i 3 bussen till jobbet, men bussen gick ju inte då som jag så fint märkte när jag stod där nere i busskuren. Ringde min trogfasta och helt underbara kusin Dennis han fick köra ner mig till jobbet. Kom dit köpte käk och sen tillbringades kvällen på jobbet, usch vad tidigt det mörknar nu bäcksvart ute vid 9 tiden bläähh.. efter många om och men fixa ja så jag kunde få åka kvart i 11 bussen, slutade egentligen halv 12, så det var riktigt skönt !

dimpte ner i härryda strax efter elva vandra ner till carro och kröp ner i en varm säng, små tjöta med carro lite som gärna ville börja prata när jag försökt prata med henne en kvart. hon är så go, <3
Tog emot i hjärtat imorse när jag klev upp halv 7 carro låg fortfarande och snarkade i den varma goa sängen, mmh vad jag älskar att sova på hösten!

Åkte till jobbet och grejade var hemma hos carro igen vid 3 tiden, tog en cigg med dennis och tittade lite på hans nya bil. Sen hände det inte så värst mycket mer, åkte till landvetter och köpte lite barnmat till carro, sprang dock på en massa sköna chicks, madde, lisa, oskar, sara, joanna.. kul och se er!

Sen var det ju så klart dags för idol, och alexander gick vidare gott baby blir så glad när jag ser dig skratta! När vi skulle kliva upp ur sängen kände jag massa klet på sidan av höftbenet när jag skulle klia satt värsta smälta centern där, usch såg ut som bajs, skratta gott.. haha det fick mig och tänka tillbaka på en gång när det ramla ur en karamell ur näsan, hahah.. jag och godisar!

allt för den här gången!
massa kärlek

EMMA


Ännu en dag,

Hallå Sverige

Så var det söndag igen, och ni har inte hört av mig på några dagar. Underbart väder ute och allt annat runt om är som en snurrande karusell. Antar att jag inte skrivit blogg sen i torsdags när det just slog mig att jag blogga i fredags, min fredag fortsatte hos johan till 8 på kvällen, sedan bar det av till la familja celius, ner i dennis källare och ta några öl spela gh och tjöta lite skit, för att avslluta natten på ett oerhört argsint och idiotiskt sätt! Sov i Dennis soffa allfall så han väckte mig vid 8 tiden eller nej just det, mitt larm gick igång och det gick inte att avsluta det toutchen hade fått en flipp, drog ut det jävla batteriet och satte i det igen typ 100 gr! men det funkade ju inte.. den pep lika mycket varje gång jag startade den.. låg och tjöta med dennis en stund innan jag gick och jobbade..

Jobba till två tiden gick sedan bort och kollade när alaget spelade match, det var trevligt.
Sen gick vi hit igen och dega för att sedan åkta till landvetter och handla lite, blev en jävligt lugn kväll igår, godis och tv. Mysigt!

& nu ska jag dra mig bort från datan har suttit här i flera timmar nu känns det som. Jag och carro ska nog åka till cafeet och hjälpa agneta inför kalaset. Henke har ju fyllt år :)

Jag önskar en välmående afton.
EMMA


Ännu en dag,

Gubbs,

Hoppas allt är lungt i det vinterkalla sverige.. Själv sitter man och huttrar här i soffan framför Ellen Degeneres show, inte för att jag brukar sitta och titta på lebban, men idag kära vänner är David Beckham där och han vill jag bita i! raw..
så vad hittade jag på igår då? Åkte till skolan käka frulle, och satte mig vid datan och där satt vi tills vi åkte hem jag och mallemuttan hultan kom ner när hon hade ronja rövardotter våfflat sitt hår.

Sen bar det hem åkte till mölnlycke och mötte upp carro tog bussen hem till lilla edet och hem till henne. Käkade och sedan drog vi upp till syster och käkade pannkakor, pussade på  william och drack kaffe med palle. Ni är det bästa jag vet som ni har det tillsammans vill jag med ha det, så underbart <3

Åkte till johan och kollade tv och sen bar det i säng, vaknade vid 7 tiden av bög grannen som spelade de leva musik eller vad fan det var, ah får inte klandra honom han har ju inte alla öl i kylen om man säger så.. haha
gick ut på balkongen och drack te värsta gott o sitta där med täcket, vid 9 tiden kom johans pappa, så vi åkte till sjukhuset och johan kolla sitt ben sen kollade vi på ny bil.

Sen bar det hit igen till mölnlycke och när johan duschat klart ska jag kissa håller på och dö!
Gud Fredag idag med massa gött för det, ska sitta och dricka hos dennis sen.

Ni får ha en underbar helg och ta hand om varandra
love from me


Ännu en dag,



TJEJERNA KOMMER DÖ, JAG DÖR!

Ännu en dag,

Hejsan alla tomtenissar
sluta pilla er i röven


Åh lagom glad blev jag när jag förut skrev ihop ett helt nytt och fräscht blogg inlägg och den bara dampar ur i sparningen och försvinner :O fanfanfan men nu ska jag ju inte börja dagen med och klaga eller?

- jojojojo dumma dag! imorse var jag tydligen så himmla trött så när jag skulle ringa banken och kolla hur mycket jag fick i lön råkar jag spärra skiten för jag trycker fel 3 gr.. driekt efter den tredje gången slår det mig att jag bytt kort, underbart.
Och att sen få reda på att lönen ej heller kommit in på mitt konto gjorde mig ju inte speciellt mycket lyckligare, och som grädde på detta helvetes mos skulle vi ha natur kunskap med Peter, jäkla människa ingen kan ens misstänka hur jobbig han är, som tur var fick vi studera på valfritt efter hans otroligt intressanta 30 minuter.

SPYFÄRDGIG!

Men så var det ju hål och satt och tjöta med mallan då  blidde jag glad igen, såg ellipelli idag också blev hur fin som helst i munnen, måste vara hur jävla skönt som helst att bli av med rälsen.
Ah hade ett par halvtråkiga lektioner och sen slutade vi tog tåget till GBG med malin satt inne i terminalen och tjötade, hon säger att hon dras till konstigt folk, TRO MIG det gör hon tämligen! creapy..

Åh sen bar det hem till mitt andra hem familjen celius, kände suget i magen så det blev till att stäälla sig och steka pannkakor kastade runt dem så dr coolt som bara jag kan, trodde aldrig jag skulle lyckas.
Men det blev inte många kvar för jag stekte till johan och dennis också, medans carro målade ett konstverk av den förstnämnde, hahah.

NEJ, nu ska vi ner i källaren och kolla idol med gubbarna sen ska jag mysa med carro i natt igen, great!
Ha det underbart & så hoppas vi på ett vinstinlägg om ifk nästa gång jag hör av mig troligen efter matchen!


Da mi basia mille, deinde centum!
Ge mig tusen kyssar, därefter hundra!




The wise man said 
just walk this way
To the dawn of the light
The wind will blow into your face
As the years pass you by
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and you will find
Passage out of the darkHere I Am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the Thorns

Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
The wise man said just raise your hand
And reach out for the spell
Find the door to the promised land
Just believe in yourself
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close you're eyes and you will find
The way out of the dark

Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star

-v-

Ännu en dag,

Shoho..

Så var det dags igen, min helg började i åsa hos Daniel. Med mina käraste sandra och mallemusen. Även annat folk kom förbi och vi hade en trevlig tillställning där i huset, vi spelade så det kan låta och förbrukade en massa alkohol. Måste säga att det spelet var riktigt kul, inte skrattat så mycket på länge. Avslutade kvällen med att baka baguetter och käka innan det var dags att sova,  vaknade upp som en prinsessa världens skönaste säng må jag säga. Sandra ringde och väckte oss vid 11:a tiden, skönheten hon var pigg som en mört trots att hon inte var hemma föränns fem tiden :)
Daniel åkte och köpte frulle och jag o malin tog en morgoncigg på balkongen i det otroligt fina vädret, gör mysigt!

Åkte från Åsa till Muffe i Landvetter och umgicks med min käresta i några timmar innan jag tog mitt pick och åkte till carro, åkte iväg med hennes pappi och köpte massa gotta hade blvit jätteförskyld och ville mysa men så blev det inte när kvällen kom krypandes, vi hinka lite öl i dennis 70:tals studio med lite folk. Kom i säng vid 3 tiden. 
Vaknar till att familjen celius sjönger födelsesång för lill henke som nu blivit ganska stor. 
Söndagen spendera vi hos carro gick bort till fotbollen och kollade på B-kaget när dem spelade var riktigt kul faktiskt jimmie var inte med så mycket så i andra halvlek satt vi och tjöta med snusk fredrik jimmie & mats, tokar! 
hem till råttan igen och käkade tacos och tårta massa mys! Tog senare bussen till Johan och glodde ett par filmer bland annat min favvofilm vegas, hahah och jumper då.. jävla jobbig ganska bra dock! somnade sent även denna natt men mäktade med skolan idag ändå, helt knas. Mötte malin och gick till skolan och avklarade lite lektioner sen blev det en mysig fika på cafee Karma älska det cafeet mysigast i stan, det måste ni prova! Sitta ett tjejgäng i sofforna och tjöta er bort med lite kaffe och gött käk. 

Nej nu tjatar carro på mig ska ut och gå en sväng hon ska fota lite kottar och barr nu :) Sen ska jag sova hos henne som börjar bli en tradition nu, lika mysigt varje gång min lilla skorpa! 

vi hörs ta hand om er där ute! pusspusspuss <3 




Ännu en dag,

hallå eller

Vaknade ganska tidigt idag dock försent, kändes som jag inte missade något i skolan ändå hade bara en lektion.
Käkade frulle, pratade med mammi, kollade datan och fixa lite på rummet innan jag fick ett terrorsamtal från min kompanjon carro. Jag skulle tydligen se till att åka med 12:15 bussen annars skulle de släppas en bomb i irak, så det var bara till och platta hår och slänga på spackel, och lite palter så klart. Inte för att det där med Irak oroade mig utan för att jag skulle leka med min älskling muffe.

Ida och carro kom till bussen av någon konstig anledning. åkte vidare till landvetter, släppte ifrån oss carro och forsatte upp mot önnerödskolan för att hälsa på, där fanns det dock bara en person som var sögen på att snacka med  oss och det var så klart vår allas underbara karin, hoppas hon inte tar illa upp när jag nämner hennes namn på min blogg.
Tina hade tydligen lämnat sin tron på skolan och hoppat på samma spår som jag och börjat i hemtjänsten, kanske är det du och jag som jobbar nån dag då. Hade vart lite kul faktiskt.
& för övrigt var det oerhört tråkigt och lungt!! vad har hänt med alla ungdomar, hört talats om att allt bara blir värre med tiden men dem barnen som satt i det cafeet skulle man kunna tolka som både döva och stumma..
yeye what ever, leave britney alone!

tog oss därifrån efter att vi avslutat våran exilenta pratstund med karin, missade precis bussen så klart så det blev en promenad ner till landvetter centrum, såg olsson och neger på vägen och den där konstiga killen vi träffat tre gånger i en gul vit skåpbil, vem fan äruu? hahah
När vi redan hade antastat en skola kunde vi väl lika gärna köra på en till, såklart landvetter skolan.
gick till det berycktade blåå rummet och fann en hampus och en massa ungar, det var Gh som gällde där, äre inte underbart.. pratade med han och sen gick vi vidare vilade våra ass på några chicka bänkar några korridorer bort för att se om vi fann en lill emma, det gjorde vi men de var först efter att siw (brunpuder.. solarie &knallblåmascara siw ) hittade oss, tjötade med henne en hel massa minuter hon skulle förövrigt dra ner till thailand nu i hela 7 månader, tråkig resa må jag säga..

awwh, nej sen fick det allt vara nog drog oss bort mot muffes numer berycktade kvarter, tryckte en kebabtallrik hos pizza house snubbarna, hade en trevlig pratstund och rullade sedan över till andra sidan och upp och fläka sig i deras diva soffa, hur underbart var inte det då?
carro kom vid 3 tiden, vi tog bussen tillsammans klockan 4 vi såg det som en dejt allafall från min sida så får vi se vart vi slutar någonstans, det var mysigt. Sen dess har jag typ suttit vid min data skall ju göra naturkunskap sak och städa mitt rum, men någonting i mig sa att det var helt fel så jag stannade kvar här.
& nu är det bara en hel timme kvar tills mitt underbara Idol kommer, du anar nog inte hur mycket jag älskar dig ANDERS BAGGE fan trodde swartling var min oslipade diamant som ingen kunde slå men du tar fan priset, gassh löööve it.

Åh så äre FREDAG imorgon ingen, gud vad jag blickar tillbaka till förra sommaren när jag säger så, i muffelitos stuga och massa sjukt folk. took! allafall och det ska ju sitta hur bra som helst.. imorgon vet jag inte riktigt vad jag hittar på men tilllägg att jag är väldigt sugen på bio så där är det inte omöjligt att jag är.. lördagen kommer som det ser ut nu att spenderas hemma hos patrick, med gott folk, dricka o mat en mysig liten middag. känns skönt, vart vilt ett par helger nu fan inte bra man börjar bli gammal nu, haha måste bara försäkra er om att det har vart värt varenda sekund av det!

Åh veckan är skit speckad fattar inte hur jag ska hinna med det själv.. Måndag är lugn samtidigt som jag är skitpank kunde inte lönen kommit då så jag hade kunnat börja reda upp sakerna som väntar under veckan.. Nej utan det kommer på tisdagen efter skolan så det blir till att dra in till stan och köpa ett par nike byxor eller om ja skiter i det och kör på leggings för att senare allfall åka till hälsans och köpa årskort OMG SÅG NI?! säger det igen ÅRSKOOOORT!! på hälsans hus, och då slutligen köra lite spinning..

och sen hinner jag väl inte med mycket mer innan det är ONSDAG och änglarna tar emot halmstad på ullevi, dessförinnan måste jag hinna till blåvitt shoppen och handla massa + få något i maten o nej inte sån där spring korv som slänger ut en tjuga på, påväg upp till ullevi.. utan något annat. köpa biljett tror jag gör det framme som sist gick bra som fan, gud vad stressigt får lugna mina nerver till blåvitts intågande och en kall avslagen öllevi öl, gottis där kan jag må gott !

& så vare TORSDAG ja.. skola och träna på hälsans raaw.. det flyter på nu hörru dudu resterande av dagen lär läggas åt läxor och någon bra film.   FREDAGEN är änsålänge grön, då LÄRDAG&SÖNDAG blir värre har inte bestämt vilken av dagarna vi kör ett pass på jag och muffelito. Ah ni förstår med allt det här i bakhuvudet vill jag bara gå ut och ta en cigg och sen somna lugnt i bingen, När det som en blixt från en klarblå himmel dimper ner att du har inga cigg för du röker inte längre.. inte på tok så mycket som jag gjorde allafall, har rökt 3 cigg sen lördas dem värsta dagarna är över det värsta abstinens sura arga lättirriterade humöret har lämnat min kropp, nu känner jag hämnad som om jag sett ljuset och kommit tillbaka.. jag skulle kunna gå ut och springa en mil nu typ. Känns jätte skönt.

Nemen vafan hände egentligen här flöt raderna iväg, gud vad tokigt! Inte konstigt att mina fingrar protesterar på att vila, haha.  Jag ska ta mig ner till köket nu och mixra ihop något till carro & mig så vi kan mysa till idol. Äre något sug man får när man inte röker är det sockersuuuug allafall.. aja får gå denna vecka nästa vecka hinner ja inte tänka på det !

HEJ PÅ ER !

ni vet att ni älskar mig annars hade ni inte läst det här..
emma johansson





tror jag är lite kär i din tuffhet !

-v-


 


Ännu en dag,

Bitches

ni kan fethaja att jag fryser i detta klibbigt och frenetiskt blöta SVERIGE! wah.. nu äre bara o inhandla vinterjacka och börra på dig mössa o vantar, fan jag bar min tjocka halsduk idag och gubbar vad är det.. 9 september säger som plus gamla programledare sverker, - skare va så här? fuck nej! det åker i soptunnan i dagens programm!

åh min helg var ju så himmla underbar, fredagen var slapp hos johan. Lördagen var dock hektisk som ni vet skulle prästen denna dag viga västsveriges sötaste och finaste par! hjälpte till borta hos cattis o jimmie en stund sen var det bara hem och fixa sig för att sedan åka mot landvetter kyrkan och se mirkalet.
Åh gud det finaste jag sett! När cattis syrra läste en psalm med en darrig röst och glädjetårarna i halsen kom ens egna glädjetårar krypandes, det var hemskt tänk vad berörd man kan bli.
Åh lilla Nathalie vilken unge ställde sig och sjöng för fulla halsar med en fullsatt kyrka, gud jag dör ungen har talang! sötast på jorden.

sen bar det så klart vidare mot rävlanda för att fira med mat och dryck, massa höll tal och det var riktigt roligt, speciellt dannes han berättade olika minnen från hela deras uppväxt, den satt bra!
sen var det kanongod mat, heliumsugande, tipspromenad med denny boy och tårtkalas, & en massa dans!
kvällen var bäst på länge.. jag papa carro danne johan o dennis tog taxi vid 4-5 och jag var helt NÖJD!

låg i dennis säng under hela söndagen, käkade kyckling rulle från r40 och tog mig hem någon gång efter miami ink som sluta vid 8 tiden tror jag, ner i sängen o sova igen, gick dock till skolan i måndags inte så tokigt! 

idag var jag hemma allfall fick sånt där anfall i natt igen vid 4 tiden, gör sjukt jävla ont i magen måste röra mig hela tiden för att de ger sån smärta, tror de kan vara blindtarmen.. kul kul nästa gång åker jag in med den :/

kollar idol med carro nu jag och muffe har precis kollat på hennes match det var blött, men b laget träna ju så det var ganska mysigt ändå :) hahah

vi hörs en annan dag, so long! 

EMMA 


Ännu en dag,


- Vad är det som händer med mig ibland, jag ställer mig utanför min egen kropp. Jag är inte där, jag är ett tomt skal som håller masken. Som spelar mig själv. Jag spelar mig själv bra, nästan för bra. Det borde vara förbjudet. Varje gång man spelar sig själv borde man få ett straff. - jag ser dig..
Va fan du är inte dig själv längre, tre djupa andetag och var här och nu! Fly inte hela tiden från dig själv när det är jobbigt stanna i situationen.
Det blir någon gång bättre men det kommer även att bli sämre.. livet har inga genvägar, vi får ta oss igenom skit, vi får ta oss igenom motgångar. Allt för att testa oss och för att göra oss

STARKARE!


Ah gud, ni tycker väl att jag är en tokig jävel som skriver mycket konstigt men det är inte förutan att jag gör det, det stämmer! & sen är det ju upp till er om ni vill sitta med lexikon och förstoringsglas och granska min blogg.
just deal whit it! Vaknada klockan 11 idag när mosters käraste små, eller små och små fan vad stora ni är nu märta & oskar.. det är på er man märker hur fort åren springer iväg. Ah och vi gick upp och åt frukost.
Har provat två olika ställ kläder inför bröllopet imorgon, har äntligen beslutat mig för ett! Kommer nog bli bra får vi tro, nu måste jag införskaffa lösnaglar bara och en blomma till håret, vi ska nämligen ge oss iväg till allum nu och handla på oss lite skit. tänk vad fort tiden gick, minns det som igår när du friade jimmie till cathrine och imorgon är eran tid kommer, då ni två ska bli ett.
Fan vad fint och jäklar vad kul vi ska ha!

kommer bli bättre än kräftskivan det här alltså, haha vi ska ju ha elit servitriser också, muffelito och therese. toppen!
ahhhg, är lite nervös dock ska ju sminka cattis och angelica imorgon hoppas verkligen att de blir bra!! kommer säkert gå åt helvete. usch!
åh så var det fredag igen, gud vad veckan går fort.. ska väl till johan ikväll är det tänkt så det blir väl lungt måste ju vara utvilad tills imorgon.



 

Jallafall jag ger all min lycka till er mina tutteduvor, ni är det sötaste jag skådat!
jimmie -v- cathrine

Peace out
EMMA


                                               


Ännu en dag,

homies and zombies

jag är inte långvarig idag inte, kom hem nyss har duschat och plattat håret. prasslat lite papper runt systers present så nu ska jag bege mig upp till henne, hon fyller ju år idag världens bästa syster, så ska jag krama o pussa på min lille kille också, moster tycker du växer helt sjukt fort, du ska veta att jag har dåligt samvete för att jag aldrig har tid för att komma och träffa dig, jag måste ta mig det! för du är trotts allt världens bästa lilla wille, mosters wille. tänk att du snart är 1 år.
det är fanimej skrämmande!

åker väl vidare till johan sen och sover, ska till läkarn imorgon.
vi hörs väl då!

ingen rolig match igår btw.. men du är snygg ragnar!





love it
-v-

Ännu en dag,

well mates,

jag var inte på topp igår så ni får därför nu en uppdatering av min helg. åkte som sagt till christian i örgryte på fest med muffe o alla andra kära vänner som följde med, de visade sig vara en riktigt trevlig tillställning, folk blev på lyset och alla var glada det är väl så det ska vara kan jag tro. jag hade kul i allfall, runt 3 tiden börja de sega lite så jag åkte med putte och lämnade albin på kungsport, det var faktiskt väldigt trevligt abbe ville ja skulle följa med på krogen men det vågade jag inte haha. åkte tillbaka till christian och hämtade nästa gäng körde dem hem till landvetter, tycker vi var duktiga patrik åkte från örgryte till landvetter och tillbaka till örgryte på 13 minuter, skönt. hämtade sista lasset och vinkade av alla andra, blev avdumpade hos muffen. men sen ringde johan o då skulle jag åka till mölnlycke så jag och patrik fick åka bil en gång till, haha han som hade åkt hem och lagt sig, pussade adjö till min älskade muffe och  landade i mölnlycke, vänta på att david o erik skulle komma med johan, blev inget vidare fick leka kurra gömma hitta han någonstans vid  (sjön.. bäcken.. ån.. ) borta vid hulebäck, kaaaaaaall som fan var jag kom hem o dök i säng sov gott som fan! brrww..

det enda vettiga vi gjorde under gårdagen var att steka pyttipanna och kolla på jiddra inte med zlohan, jävligt gött.
åkte hem vid 7 tiden ringde carrobarro o bestämmde oss för o klämma en film hos cattis, blev mest pajätning och massa prat. lite pill och visning inför bröllopet, typ 5 dagar kvar nu, jag längtar som fan!
sen bar de hem, somnade vid 12

och vaknade tidigt idag skulle till läkarn med muffen och gå ut med nelly, det blev bra serru.
och nu ska det bli skönt med en dusch ska vidare mot göteborg vid kvart i fem, vi har ju ett derby att avklara idag!
göör gött äree..   det här fixar ni ifk <3

massa kärlek,
EMMA




    
hittade några porriga bilder från jimmies svensexa i lördas på valand,
blev tydligen jävligt lyckat och det serverades en naken jimmie
med elefantkalsongerna på strippklubben,
hahah, tokar! <3

RSS 2.0