Ännu en dag,

För det är Toppen baby
sluta klaga
jag vill va som jag vill
en tuff rapper med kepsen på sniskan
och trasiga jeans
så tänker du noga efter så fattar du snart
att hur mycket du än försöker kommer du aldrig
kunna rappa som jag kan
Vill du veta mitt budskap,
det är ju nämligen så att varenda människa är utvald
och hur vi än vrider och vänder kommer
vi alltid att lägga det lika säkert
satte min fot på denna jord och endast för att sprida kärlek
Nu tänker jag visa världen
alla människor har lika värde
men det är ingen idee att jag strävar för något
som ändå inte vi kan ändra
Jag glömmer nu alla problem och skiter i en bättre
levnad, ordet kärlek det är någonting som inte existerar..
Jag ramlar av sängen och drunknar i tanken på henne
och att det aldrig kommer att bli någonting annat än vänner.
Livet är en lek och en sak som jag märkt i leken är
att livet jag lever är på långt håll i från verklighet.

För det är alla känslor
som lever upp på nätterna
så tar ditt hjärta och ditt leende på läpparna
den du brydde dig om som spela din vän
som sedan hugger dig i ryggen vi vet hur det känns


-v-

Ännu en dag,

allt är inte guld som glittrar!
men nästan


HEEY!

längesen nu ju, big shame on me.. allt är allfall jävligt bra och det är allfall jävligt tråkigt väder som alla andra dagar, och så har vi ju den där jävla söndagen också, men vad gör det!
var hemma hos jenkan i torsdags fick för oss att vi ville dra ner till kungarnas sommarstad Varberg för att ha en riktigt jävla rolig roadetapp!
även om vi inte hade alla gudar på våran sida när vi i torsdas började smida på planeringen, kom vi dock iväg med en full lastad bil under fredagen vid 19:00 tiden?! what ever..
åkte ner och handlade mat, 30 korvar och en jävla massa bröd vilket fick resultera i middag + kvällsmat och frukost. Var dock nästan aldrig hungrig vid dessa tillfällen så jag spyr inte på korv ännu, lite komiskt var det när vi åkte från parkeringen igår och sköle köpa slödricka o äta, vi landa på sibyllen och jag ni vet det blev även korv där, hahha.

det var en helt otrolig resa dessa två dagar, längesen jag skratta så mkt och hade kul, alla jävla människor som var så sköna massa väsköötare som vi försökte lära lite rixsvenska (göteborska dåva) oslagbart.
kan dock rekomenderar att inte övernatta i en bil, det var jävligt mysigt när vi fält säterna och krypit in o så, men jag hade fan ont i hela kroppen dagen efter ! haha, elände!

det var väl mesta dels därför vi tog bilen hem igår kväll för att avsluta med lite party hos koffe&jenken.
gud tack alla 3, jennica koffe och johan, jag hade svinkul

officiell låt för varbergstrippen fick bli just dance!

gud vad fan gör jag nu då, har släpat mig hem från jennica o koffe för ett tagsen tog en dusch, soom var efterlängtat!
 nu ska jag väl försöka ragga upp min käre kusin så jag slipper sitta här i min ensamhet.
& fixa något att äta är hungrig som ett as!




1. jag&jenica klara från borååås
2. jencen & johan
3. andreas & hanna
4. jencen & mia :D
 5. guuuldheden, goare finns fan inte!
han gjorde värsta mission inpossibal 2 ju! haha

massa pussar !

Ännu en dag,

Söndag, denna eviga söndag..

Men måste medge att jag haft en underbar helg! En helg utan jobb bara det gör det värt att le igen.
min fredag slutade vid 1 tiden på jobbet, åkte hem gick bort till bror och hämta alkohol och tjötade lite med honom, min bästa storebror är det faktiskt. Ah sen åkte vi med carro o jimmie till sisjön och lämnade in carros mobil igen!? (köpny?) haha, dem lyckades springa på sin kusin magnus på elgiganten så dem tjötade ett slag innan vi sllutligen drog vidare mot inet för att införskaffa något käckt, kommer dock ej ihåg vad till jimmies data.
& efter detta blev det även en ganska lång rundtur på stadium, danne ska ju börja golfa? hallå.. ah skit samma så dem kollade på klubbor och stod och sköt i nåt jävla rum med nån söt liten nisse, han sa att danne var en naturbegåvning men han fatta fan inte hur han bärde sig åt, thats passion!

åkte hem mot lilla edet igen köpte den nya strawberry cheescake av nicole på bbbörjerking först bara, den var svingod ju.
Sen plingade jag dennis en signal för o kolla om han kommit fram till slutorten, det hade han så jag smågungade ner mot jennica och koffe i regnet, och hade där en helt enastående kväll med gott folk, trevliga drycker och mycket skratt!
carro min söta kusin bogserar tydligen hem mig under kvällens lopp, hon försökte även få med mig bort till min bror en sväng men såg att snygging andreas bil i backen så dig vågade jag inte gå haha.

kommer in, av med kläderna och somnar helt rakt upp och ner i min säng!
vaknar igen så klart senare under lördagen av att pappa väcker mig, ååååååh argt säger jag till honom och somnar lite halvt igen, tittar mig i spegeln och finner spåren från igår all härlig svart mascara var kvar men inte på ögonfransarna, trött ! duschen enda rätta och sen var det bara att ta tag i städningen på mitt rum, nu ser det äntligen ut som en prinsess dröm igen. haha :)

gick upp till cafet och käkade frukost ?! lunch klockan var halv tre träffade mormor&morfar o så. Sen vänta jag på att carro skulle stänga cafeet så vi kunde bege oss hemåt, äntligen klara begav vi oss bort mot bror för att se ifk - djurgården. 
Helt grymm match, gick sån jävla gåshud när robin söder sköt in 2-1 till ifk i 91:e minuten, 17 jävla år och värd allt beröm han kan få. snacka om en mäktig känsla..   nu är vi fortfarande med och strider, guldet ska stanna i göteborg.
hahah det roligaste var nästan när vi såg anabola mannen på tv:n han stod där med en cigg och en öl som vanlig ordning! 

efter det åkte jag och danne till hindås och köpte kebab, gött som fan, sen åkte vi ner till landvetter och handlade mat till fredrik alias bodyguard jag och carro köpte godis för vi skulle mysa med maraton på kvällen, men efter att danne dumpat oss hemma och vi var påväg ner fick vi ett samtal av jennica my best långgranne you know, hon ville vi skulle komma förbi och dricka lite vi gjorde det, och det var jävligt trevligt vi blev några stycken det blev lite strul under kvällen dock då vi inte visste vart vi skulle ta vägen trodde vi skulle hem till adde så vi åkte dit en snabbis och fick tag i en kaninunge så jävla söt dem hade ju typ 7 stycken ungar, naaaaaw ! sen blev det allafall tillbaka till jennica och koffe, jag och carro drog hem under småtimmarna.

fick ett samtal i morse hade tydligen tappat min mobil, var stensäker på att den låg i pappas bil ju, men men nu är det åter i tryggt förvar haha ;) 

ah allfall tack för en underbar helg alla! 
nu blir det duschen sen lite käk, och så bussen till mölnlycke så klart ! mysigt ah vesst. 

ååååååååååh jag längtar.. som jag längtat det kommer bli så kul! 
 


hasta la vista,
baby

Ännu en dag,

inte alla hästar i stallet
Hjulet snurrar men hamstern är död
inte alla öl i kylen

same shit diffrent name, du är alla fall allt i alla olika formuleringar!

wiie, fredag igen är det något annat? Men för guds skull jag säger inte att jag inte tycker om det, jag fullkomligt älskar det, speciellt när jag vet att jag får sova ut två dagar i rad, <3
har väl inte gjort speciellt mycket sen sist jobbat typ, mandis var ledig idag kändes tomt men alla andra var ju där och sen jobbade jag en oerhört kort dag så det var ju lungt.

var i bilskolan i morse hahha!
ååh älskar det!
allafall var på jobbet vid 10 tiden igen och hade 4 vårdtagare bara och på tre av dem drack jag kaffe, haha och en läste högt ur bibeln för mig, dem är goa världens bästa jobb!

Nä nu ska jag göra ordning mig, för idag ska ska jag ha kul!

bye!

Ännu en dag,

Så idag var det den 8:e och sista dagen med ett hektiskt schema, nu är jag ledig en dag allfall innan jag jobbar igen. Känns ju skönt att veta att man är ledig imorgon, och ändå behöva stiga upp klockan 7 för att köra i bilskolan :O

BIG SUCK!
fast jag vill ju ha körkort :)

började klockan sju imorse fan vad trött jag var, lyckades ändå släppa taget om min kudde och ge mig ut i det hektiskt regnade vädret. Kom fram satte på kaffe och gick ut och satte mig på balkongen och tog en cigg, sen började min runda vid kvart över sju..
var klar strax efter elva han precis skriva klart samfax listorna, lämna nycklarna, mobilen och springa till kvart i tolv bussen.
min underbara syster ringde och frågade om jag ville åka med till allum,
självklart kunde jag det.
Anlände, käkade och tittade i massa affärer hittade en leksak till palle han fyller ju 35 på fredag!
åååh moster lille wille var ju med också, tror inte det finns någon snällare unge på denna jorden! raaaaah vill äta upp honom!

åkte hem och satte mig vid dumburken en tag kollade på lite saker, fan vad jag längtar till nästa vecka!
ååh ska bli så gött!

Näh nu ska jag sminka mig och så, sedan blir det bio.
MYSIGT !

its still me you adoore..

ich liebe dich !<3



Ännu en dag,

All eld slocknar, om man inte håller den vid liv.
nu kör vi,


åååååååååh det är äntligen fredag idag! jag har väntat hela veckan på denna helt otroligt ganska bra dan, har jobbat varje dag denna  veckan och slutar inte föränns på måndag med det, du förstår mig! Men det goa med fredag är att jag inte börjar föränn 17:30 imorgon, så idag kära vänner ska jag ha en riktig toppendag.
har lovat att hjälpa rasmus med en sak idag och muffe med så jag ska åka ner till dem sen, göra det och sen ska jag festa tills jag ska gå till jobbet imorgon, nästan allafall :)

det var inte igår jag skrev nu, men det är ju ej heller så ofta jag har lucka över i kalendern, har fått min nya mobiltelefon nu allfall, hon är min bebis jag älskar den.. grrr!
Igår allafall skulle jag och carro smeka oss ner mot landvetter för att träffa muffen, vi drar oss bort mot den destruksiva mataffären ala kvantum, hittade några rejäla tilltugg och hårfärg med då!
betalade och begav oss hemåt.

satt på muffens uteveranda med lite folk, tjöta en massa det var så skönt värmen hade precis börjat lägga sig osså såg jag ju jimmy vid pizzan också det var skit längesen jag såg honom!
gick in och kolla på något konstigt, & jag sminkade mikel så fint. sen körde vi några varm med muffes epilator på killarnas otroligt braiga testkaninben, massa hår men dem fick ju ont så vi fick sluta.

somnade tillslut så gott intryck i hörnet me muffen o rasmus, och den sistnämnde är fan värt ett stort tack, hade inte han vaknat fem över halv 7 och väckt mig  imorse hade jag inte hunnit med 7 bussen, haha muffes jävla klocka ringde ju inte! ååååh

funderar på att gå och ta en stor fet powernap! mhm tanken på det känns olidligt underbar.
äta lite också har ju inte käkat någon lunch idag heller, o muffe var så söt imorse han ju inte mer än klä på mig typ så hade hon gjort en liten frukostpaket, yoggi jalla, tropicana juice och ett äpple JAG ÄLSKAR HENNE!
Jaa, så ni vet var ni hittar mig idag på mobilen doris är klar för ingående samtal men du kanske inte har mitt nummer.. jobbigt, ah lite kanske.




mina damer och herrar
gentlemen och ladies,
jag tackar för mig och låter er all få en helt underbar fredag!

-v-

A red one
Convict
Gaga
I've had a little bit too much
All of the people start to rush.
Start to rush by
Caught in a twisted dance
Can't find my drink or man.
Where are my keys, I left my phone.
What's go-ing on on the floor?
I love this record baby, but I can't see straight anymore.
Keep it cool what's the name of this club?
I can't remember but it's alright, alright.

Chorus:
Just dance. Gunna be okay.
Da-doo-doo-doo
Just dance. Spin that record babe.
Da-doo-doo-doo
Just dance. Gunna be okay.
Duh-duh-duh-duh
Dance. Dance. Dance. Ju-ju-ju-just dance.

underbar<3

Ännu en dag,

Åsnor är vackra i åsnors ögon, svin i svins.
nu kör vi,

äntligen som jag väntat !!! jag har svettats idag fan är det inte helt otroligt, sooool ute och den är här för att stanna inte för att vara framme 1 timme och 54 minuter och ge hopp om att det kanske blir så, nu är det så!
dunderbra:)

åkte kvart i 7 bussen imorse, segt men man blir ju glad när man kommer fram til jobbet och sitter och tjötar med alla goa jobbarkompisar, hade helt okej arbetsschema idag med, fick ett hål på en och en halv timme + lunch så passade på att sola.

åkte direkt från jobbet till bilskolan, hahah körde dubbel idag med gick ju kalasbra, han sitter och mobbar mig hela tiden säger att jag är avgressiv och att jag börjar tuffa till mig hela tiden för att jag körde på något sätt :P
goo som han är erbjöd han sig att ta en rökpaus mitt i smeten och prata lite kom in på blåvitt och hur otroligt skönt och mysigt det hade varit att stå på ullevi idag, fick reda på att han jag kör med äger hela bilskolan och han sponsrar ifk eller något så han får jämt gratisbiljetter så han sa att jag skulle få två sen om dem var kvar för man fick ta om man ville, det gjorde dem inte men han sa att jag ligger först i kön på helsingbors matchen, han e la för skön!

och nu sitter jag framför dumburken och såg att min mobil har skickats iväg och den dyker väl upp någongång ska bli kul och sitta och pilla med den ett tag, min börjar ju krånga lite nu går inte och lägga in musik och grejer, men den är verkligen värd ett pris för att ha klarat sig i nästan 18 månader, med mig!
ska gå och kolla lite tv och läsa lite teorin,

Ingen kedja är starkare än sin svagaste länk.
puss & kram!


Bästa trelleborg ingenting är omöjligt
bara mer eller mindre besvärligt
svenska mästare
tobias hysen, pontus wernblom, stefan selakovic
<33



ps. måste bara säga att min kusin richard och hans becca fick en liten flicka idag,
otroligt söt var hon och jag ger er all min lycka till er! d.s

RSS 2.0