Black Happy Christmas

Det blev som ingen ville, en Jul utan Morfar! Min fina älskade Morfar. Det spelar ingen roll hur förbered man egentligen var, det kändes alldeles för hårt att höra att du inte längre finns med oss.

Du stundar bara nu i våra minnen, i fina minnen för du var en fin person! Som en Morfar ska vara, du lyckades med mycket och du fick uppleva ännu mera. Du fick tre starka döttrar och med dem 12 välskapta barnbarn, som även dem gett dig 7 helt underbara barnbarnsbarn, jag är glad att du fick uppleva dem.
Att du fick vara med oss så länge, att du fick ett långt och bra liv tillsammans med oss. Det är ändå svårt att formulera ord som beskriver hur fruktansvärt tomt det kommer bli utan dig, och vilken hemskt Julafton vi kommer få.

Söndagen den 19 December är en dag för sig och förevigt ett dag jag kommer minnas, med mig, hela mitt liv. Jag vet att du inte vill se oss ledsna och jag vet att du sitter där uppe och tittar på oss och jag vet att du kommer hjälpa oss att gå igenom detta tillsammans!
Saknar och Älskar dig Morfar!

Må du Vila i Frid <3

Har tillbringat dagen med min fina stora syster och Julia, är så imponerad av hur stark du är, hur du alltid finns och hjälper mig att gå igenom livets hårda etaper. Det finns inga armar så varma och förstående som ni har alla 3, mina underbara syskon. Det kändes så skönt att tömma hjärtat med sorg och kroppen på tårar med dig idag.
Att få prata igenom saker som bara går att prata med dig om.

Puss & Kram

Underbar, fin och sorglig. Eric Clapton Tears in heaven

Would you know my name
If I saw you in heaven
Will it be the same
If I saw you in heaven
I must be strong, and carry on
Cause I know I don't belong
Here in heaven

Would you hold my hand
If I saw you in heaven
Would you help me stand
If I saw you in heaven
I'll find my way, through night and day
Cause I know I just can't stay
Here in heaven

Time can bring you down
Time can bend your knee
Time can break your heart
Have you begging please
Begging please

(instrumental)

Beyond the door
There's peace I'm sure.
And I know there'll be no more...
Tears in heaven

Would you know my name
If I saw you in heaven
Will it be the same
If I saw you in heaven
I must be strong, and carry on
Cause I know I don't belong
Here in heaven

Cause I know I don't belong
Here in heaven 
<3



Det gör ont

Det har varit en lång helg med många känslor. Dem säger att med ett liv flyr ett annat. Om det stämmer är det tredjegången jag går igenom det, det känns hemskt och oetiskt att en sorg ska få gå ut över en annan lycka.
Trotts att jag sällan ger upp mitt hopp, för jag vet att det går om man ger sig fan på det så känns det just nu som jag bara väntar på en dom! En dom om en person som ligger mig alldeles för nära hjärtat.

En person som alltid vart där, som jag förknippar med så många saker så som sommar, födelsedagar, lycka, jordgubbar, kärlek, kattungar, burkskinka, glädje, vykort med sedlar i, hembygdsgården, passion, holmelund, garnnystan, blommor, mercedes, trasmattor, ängar, brädor.. men aldrig har jag förknippat dig med sorg, föränns nu!

Människor runt mig säger att jag kommer glädjas över att jag träffade dig igår, även om du var så långt ifrån den morfar jag känner och har växt upp med. Och jag börjar tro på det, för är det något människan är expert på så är det att minnas saker man tycker om och inte sånt som man tar illa vid sig av.

Och redan nu en dag efter minns jag exakt vad som hände på sjukhuset igår, men det jag minns allra starkast är när du håller min hand med all den styrka du har och ler mot mig, precis som om allting vore bra och att mina tårar inte skulle hjälpa. Jag kommer aldrig glömma ditt leende du gav mig igår, inte föräns du ger mig ett nytt när allting är bra igen, för det ska det bli, vi ska fira jul snart och jag vet att du kommer vara med, för jag älskar dig.








Moster

Skulle vakna till ett samtal från min underbara syster imorse, då vi skulle ta en sväng och titta till bebisen på Mvc, för att sedan fika och hälsa på min kusin Caroline som flyttat ihop med sin pojkvän. Istället vakna ja till att Mikael kom hem och sa att klockan var halv elva, vilket jag trodde var ett skämt eftersom vi skulle vara hos läkaren då och ja skulle fått ett samtal från min stora syster, när jag greppa luren för att ringa henne såg jag ett sms, Hej du har blivit moster till en liten flicka 02:08 inatt.. tror inte dagen kunde startat bättre!! Så nu väntar jag på min mor så vi kan åka och titta till den lilla pralinen! Ihhhhh. Update på det! Love me E

RSS 2.0