Ännu en dag,

Problemet med ekorrhjulet är att även om man lyckas springa fortare än alla andra, så är man fortfarande bara en ekorre.
nu kör vi,


Började dagen vid kvart över sju idag skönt med lite sovmorgon, regnet som öste på utsidan gjorde mig dock jävligt sugen på att krypa ner i sängen igen, men man har ju inte så mycket val här i livet egentligen man får följa varenda liten sak slaviskt och försöka förstå att man kommer få ut något bra va det.
åkte till bilskolan satt och halvsov på bussen det var riktigt skönt, körde med min bästa körledare idag, han är ju bara för skön vi körde en halvtimme på parkeringen sen skulle han dra ut mig i stan, fick hjärtklappning och förmedlade honom om att jag inte ville köra där ännu, men han såg inget problem i det hela bara jag körde så bra som vi körde på parkeringen, jag baa eehh ahh..

gick väldigt bra får jag tillägga körde runt en del, och sen körde jag tillbaka till bilskolan och parkerade :) toppen!

åkte mot mölnlycke för att gå upp till jobbet, var hemma hos en och städade en kvart sen hade jag bara en timmes promenad kvar ringde o hörde om det var okej o gå vid ett tiden vilket hon tyckte lät jättebra alltid lika kul att vara hos henne, så skön det är hemskt att se att se att ens liv kan förändras så fruktansvärt mycket vilken ålder man än är. att det bara kan komma som överraskning från ovan, jävligt otäckt.

är hemma nu allafall väntar på att mamma ska bli klar med maten, sen tänkte jag klippa gräset och gå en promenad med carro, det är ju alltid trevligt så får vi tränat riktigt bra idag ju.
igår var jag borta hos brossan och beställde diverse saker som jag vill ha från tyskland, det ska blir jävligt gott och det kommer antagligen bli ett jävla fylleslag den 23 augusti, 110 pers är bjudna och en hel HÖG med snyggingar!
det är topnotch..

beställde min älskade mobil för 5 minuter sen också, känns skönt han snyggingen på elgiganten som jag egentligen ville köpa mobilen av hade ju inga kvar och det gick inte att beställa heller, han erbjöd mig att köpa hans som var begagnad men det ville jag ju inte, dörför gick tele 2 plus denna månaden när jag valde dem istället.
fick ju studiebidrag idag!? 1000 oväntade kronor, tacka och ta emot!

Näh här blir inga barn gjorda måste dra,
massa kärlek !
(L)



min nya bäbis, :)

Ännu en dag,

trampar i våra fotspår, för att försöka komma förbi,
tar det vi lämnar, för att försöka få samma liv som vi.


jag är jättetrött idag, och blir ännu mer trött när jag tänker på att jag ska jobba exakt varje dag denna vecka. Ska allafall köra dubbellektion imorgon så jag vet inte om jag ska tillbaka till jobbet efteråt sen, kanske inte behöver det om britt sätter in en helt ny.. skulle vart rätt skönt men måste endå upp till jobbet en sväng och fylla i lönelappen så jag får mina pengar den 17:e, den 15:e ska jag beställa min nya mobil skönt det ska bli!
denna veckan jobbar jag helgen och sen gör jag inte det mer på hela sommaren!? om jag inte blir så där roligt inbokad på extra pass någonstans :) haha.
var med råttan och kollade på mobil idag, orkade inte vara kvar hemma oskar och märta satt och mongoliserade varandra i min säng och lyckades så klart väcka mig, klockan var dock 12 då så jag fick ta det med en nypa salt.
jaoe, vi fick tag en käck kille som hette martin tror jag, hihi stod o tjöta o valde i felra timmar kändes det som, men det blev ju bra till slut.

käkade & handlade mat gånger 2 på vägen hem, köpte ett fritidskort så jag slipper springa och köpa hundra kort hela tiden :) åker ju buss både till jobbet och körskolan så det tjänar jag in på en vecka.

nääh ska dra på mig ett par byxor nu ska ut en liten runda med carro nu ååh vi ska ju bli så duktiga nu och träna och äta bra carro e som hög på kokain av detta, hon inköpte två hopprep idag så vi kan hoppa och bränna massa kalorier, men när jag nu försökte få med henne ut på en liten, väldigt liten runda för att få lite luft höll hon på att avlida, det var inget hon var direkt pigg på, vilken träningsnakoman hon är det börjar ju så himmla bra!! tur det riktiga inte börjar föränns till morgonen.

det är konstigt hur ens liv förändras på små små ögonblick, det ja inte visste igår gjorde dagen till något som man aldrig någonsin kunde föreställa sig skulle hända idag? varför blir allt bra dåligt, varför vill man alltid ha det man inte kan få, varför sitter det en jävel någonstans och bara flinar åt mig nu..

jag hör av mig, troligen inte inom en snar framtid.

Never win first place, I don't support the team
I can't take direction and my socks are never clean
Teachers dated me, my parents hated me
I was always in a fight 'cause I can't do nothin' right

Everyday I fight a war against the mirror
I can't take the person staring back at me
I'm a hazard to myself

Don't let me get me
I'm my own worst enemy
It's bad when you annoy yourself, so irritating
Don't wanna be my friend no more
I wanna be somebody else

I wanna be somebody else, yeah

LA told me, "You'll be a pop star,
all you have to change is everything you are."
Tired of being compared to damn Britney Spears
She's so pretty, that just ain't me

So doctor, doctor, won't you please prescribe me something?
A day in the life of someone else 'cause I'm a hazard to myself

PINK  alicia keys,
den enda som kan göra ljuv musik om sitt egna liv.





your love is just a lie,
for me you just,
 die!


 


Ännu en dag,

Skenet bedrar, idag imorgon och alla andra dagar efter det, så är det alltid.
nu kör vi


såg att mitt sista blogg inlägg var från i torsdas eller något, och ni tror ju säkert att jag tänker sätta mig ner och fummla tillbaka bland minnerna och berätta vad som hänt samtliga dagar, men icke !
min hjärna är för utpumpad och tung för att ens orka hålla huvudet uppe men det gör på någon konstig vänster ändå.
jobbade igår allafall, jag och carro sov hos johan så jag kunde gå upp en kvart innan jag började :)

hade larmet så gick ut på min tur med en gång, dagen gick fort och skönt var väl det, ringde muffen och fråga om hon ville följa med mig och sola i solstugan efter jobbet, & det ville hon så klart, det hela började ju så hela bra också när jag slängt av mig kläderna och var redo för att påbörja min solning fattar jag fan inte hur jag får ner den, det fanns ju bara två knappar en start och en tidknappp, hallå eller einstein som jag inte är fick jag så snällt dra på mig en tröja och tänkte att de räckte för den var lång och jag skulle ju bara ropa på hon som jobbade där men så klart möttes jag av en supersnygg kille som stod i dörren och log så fint :) hon fick i allafall förklarat för mig, så jag slänger  mig in i soltunnan efter att det redan vart på i typ 5 minuter,  och det kan jag ju lova att varmt var det! herregud jag gick upp två gånger och fläktade av mig, jag är ingen pressare haha, sprang ut från min rum för att våldta drickkylen och köpa en dricka, gud vad gott den satt i min sturpe, tjötade lite med hon i kassan i väntan på min muffelito, hon kom ut och vi satte oss utanför och tjöta en massa, hade ju drygt en hel vecka att gå igenom, det var välbehövt !

smekte vidare mot statoil, för att tanka och för att käka på sibylla, gott var det nu var det bara en sak kvar och det var att vi skulle springa ett varv med nelly innan vi slutligen rattade hemåt.

aaaah, jag åkte hem efter att vi mött rasmus och marcus i centrum, spacklade mig lite och valde kläder ungerfär 1000 gånger innan jag slutligen bestämde mig för att det var bra, vilket jag dock sprang och störde mig på hela kvällen sen.
sprang hem till bror och hämtade öl, ner till fotbollen och lämna några öl och få tag i busskortet och hon den dära dvärgen fick jag på köpet med carro eller vad hon heter.

åker hem till muffen, käkar, tjötar, kör jag har aldrig och något annat mupp spel, tar lagoma rökpauser och effeltiva alkoholintag och tiden den sprang förbi oss som vanligt, robin kör bort oss till bussen tio i elva det var gött att slippa gå dit hahah, ( det är så långt! )
hoppar av vid jennica och koffe träffar jossan o andreas och johan. går in och tjötar en stund
eller ett bra tag, får ett samtal av tobbe om vi ska ta en cigg, bestämer att vi gör det om han kör hem mig 
drar ut och där var dem, dem tre vännerna och jerry tobbe limpan och fallen. Hahah och bara för att de skulle köra hem mig var jag tvungen att åka med till partille och tillbaka, vilket jag snällt fick göra eftersom jag inte våga gå hem
men det var ju inget fel på det, helt okej förutom att jag var så seg! 

Men nu har mina söta små systerbarn kommit hit, och räknar med att jag ska passa dem vilket jag dock får göra tjejerna kanske kommer hit sen, jag och pappa ska allfall åka och köpa massa god mat sen med ungarna känner för att äta nåt jävligt gott till middag idag, och det ska jag göra. 

tokigt vad tiden går fort, men vad skönt det är det blir mindre och mindre jobb kvar, pengarna kommer närmare och kräftskivan också då, min bror drar till tyskland till helgen också då ska jag beställa ett antal alkoholmättade drycker, tro mig! 

Vi får väl ta det för vad det är,
några vet andra inte..

måste kila, alis volat propriis love emma johansson /.


  

Ännu en dag,

I livets lopp finns det inget målsnöre. De snören vi passerar är starten till ett nytt lopp.
nu kör vi,

vaknade klockan 12:00 idag helt jävla otroligt skönt.
min syster hade ringt så jag gick ner och käkade frukost och sen så åkte jag och mamma upp till henne, gick en lång promenad med wille, det var det lätt värt det var några som höll på och bygga om ett hus på vägen, & det var tråkigt snygga byggarbetare där :O
gick tilbaka fikade sen kom cissi och nova dit med.
hon hade vart på allum hela dagen, skulle egentligen jobbat men märkte att hon inte skulle det när hon kom fram till jobbet, måste ju vara något av det värsta.

åkte hem och fixade mig så gott jag kunde, var tvungen o rusa mamma fick köra mig för jag trodde inte jag skulle köra halv 4 utan halv 5 så vi skynda oss som as, hann allfall & allt gick bra min körlärare är bättre en bäst, så skön o avslappnad. :)

Nu sitter jag hos caroline, hon dammsuger övervåningen. Vet inte riktigt vad vi hittar på sen.
jobba imorgon halv 8 till halv 5 rätt lång dag, men skönt att komma upp på dagarna och slippa sova bort ett helt sommarlov som vanligt.

Ha det så jävligt !
peace

Ännu en dag,

I kärlekens krig segrar den, som ger sig.
nu kör vi,


vi börjar väl en dag bakåt i tiden, söndag söndag eviga söndag. Visste knappt vad jag hette mot slutet av arbetsdagen ville bara åka hem och värma mig och äta, det regnade och var allmänt förjävligt varjesommarsammasak väder.. 
brrrww, åkte hem duschade och gjorde iordning mig lite ringde carro, tjöta bestämde oss för att ta bussen kvart över 4.

kom fram till mölnlycke, gick ett varv i centrum tog ut pengar och vidare mot johan. Såg dennis på balkongen och den jävla idioten lyckades spotta ner sin snus på min väska!? tur det var portion, ass!
kom in och kollade på lägenheten, hur fint som helst jag och carro har diskuterat vilken fantastiskt bra stil johan han, han är till och med kille :O kollade på beerfest, :) hahaha sjukt, satte på nästa film vad den nu hette helt okej se bar allafall,
sen ringde dennis chef och förstörde hans kväll, eller chef var det inte föresten det var zigge han sa att dennis börjar halv 4 till morgonen, jippie det var dags att sluta dricka för hans del tur det kanske. När koffe drog hem bädda vi ner dennis i johans sovrum för att han skulle nyktra till, sen låg jag carro o johan och kolla på full frys och tjöta en massa, trevligt.

vaknade imorse dock som jag alltid gör, jag vet inte vad som hänt med mig bara om min hjärna tidigare inte stängt av under natten och gjort att jag att jag är så jävla trött när jag vaknar, nu är jag typ som en självgående duracell kanin!

nu ska jag städa hela övervåningen har jag fått för mig, du ser nåt har hänt sen ska jag duscha käka o göra ordning mig börjar jobba kl 17:30 ikväll, mindre gött men det är bara 5 timmar.
åka bilen med mamma hem sen så jag slipper gå hem brevid alla äckliga stora älgar, fyfan.
det var väl alles, måste sätta igång nu.

får se när ni hör av mig nästa gång,
massa kärlek<3

Ännu en dag,

Lev i nuet och känn att du har tillfredsställelsen just där du är - inte runt knuten.
nu kör vi,


Gastkammande morgon trodde inte de skulle bli så lätt som det var att stiga upp klockan 6 imorse, gjorde detta och började sakta men säkert känna av att jag sovit för lite :O
sitter på jobbet klockan 7 i allfall efter mycket om och med, går ut på min runda för första gången helt själv, det gick dock väldigt bra råkade dock bara gå fel en gång presenterade mig eftersom jag inte träffat någon någongång typ och fick ett svar att jaha, men vad ska du göra här ? trodde hon inte förstod att jag var från hemtjänsten och att hon skulle ha en tid nu, men så var ju inte fallet jag hade gått fel haha, ursäktar mig och går upp en trappa.

åh vart en skit skön dag på jobbet för övrigt jobbade sista passet med jenny var och handlade med en tant och det var fullkomligt underbart, väldigt trevligt hade vi ! haha.

Midsommar då, som ägde rum igår var väl som alla andra midsommar till en början regn så klart! Åkte en tur till Lygnevi med familjen och släkten kul att dansa mellan skurarna, åkte hem hjälpte mamma med maten och sen kom dem igen släkten käkade lite gott och hade det trevligt. Trodde inte att de skulle bli så farligt att bara sitta hemma på midsommar när man ändå skulle ha sällskap med carro, men det kom vi på att det var.
så vi bestämde oss för att gå bort till brossans fest 100 meter away, det var en mycket utsökt tillställning, trevligt folk och massa glädje, det var som en liten inväntan på den årliga kräftskivan som jag sett fram emot ett helt år snart, har kollat i mitt schema och sett att jag faktiskt är ledig hela den helgen, så bättre blir det ju inte!
tack för igår skulle dock inte gått dit blev full som man skulle men fick slingra mig hem vid midnatt för att åstakomma någonsom helst sömn innan jag skulle upp igen, puuuuh..

Åh nu sitter jag här är hungrig funderar på om jag ska gö något och käka mamma & pappa är ju allt annat än hemma.
eller om jag ska krypa ner i min ofantligt goa säng med fjärrkontrollen i handen som jag drömt om hela dan, får nog bli så!

åh alla ni andra får ha en riktigt bra röd lördag och midsommar dag!
det ska allafall jag ha!

pusspåre <3


Ännu en dag,

Jag & älskling !

GLAD MIDSOMMAR !
önskar råttan & jag..
nu drar vi ut till en smågroderna fest hos brossan!
& där fanns det en stekare som måste komma på
kräftskivan allfall
puss på dig !
-v-

Ännu en dag,

En resa på 100 mil startar med ett steg.
nu kör vi,


åter uppstigning före 10 idag vilket egentligen inte är helt okej? Värt det var det i allafall, möte olin i landvetter åkte vidare mot mölnlycke, och letade upp kurslokalen och satte oss. Ett plus och ett oväntad besked fick vi när vi såg sofia komma in genom dörren, hahha där stod hon bara helt plötsligt vi har inte setts på år och nu skulle vi få spendera 3 timmar tillsammans är inte det naice då eller?
lyssnade, fikade & lyssnade sen var det äntligen slut! men det var helt okej om det inte vart så långt.

åkte hem efter att ha åkt ett varv runt stan och pratat av mig med sara, ringde min syster och hörde när vi skulle ses, väntade in mamma och fick ett oväntat besök av tobbe, haha falleballe kom glidandes i bilen han fick sitt körkort idag, det var du värt ett stooooooort grattis till dig! det var kul och se :)

åkte upp till syrran med mamma gick en runda med mosters älskling sen hem till jennie igen och fika, massa mys!
tjötade en massa tills mamma till slut åkte hem för att jobba men jag stannade en stund, vilket resulterade i att vi ladda ner en massa skön musik till deras midsommar firande, det blev asbra bara att skivorna inte funkade, pissluder!

åååh käka midda gosa med wille åkte och källsortera, redigt jag vet (A) kom hem och duschade. sminkade mig och antaste buss 611 mot landvetter, träffade oskar och tjöta massa med han, dock blev jag inte förvånad när jag inte möttes av någon muffe i centrum, :O  ringde och hon stönade som vanligt olidligt stressad och sa att hon var i rondellen, antingen hade dem en max fart på 5 kilometer i timmen eller så hade dem krockat för det tog minst 2 minuter innan hon kom in till bussarna och då åker den jävla juden! åh...
annelie gav oss skjut till rasmus, träffade christian och peter körde lite guitarr hero och sen kolla vi in 14 suger, vilket den gjorde rätt hårt, näh den var väl helt okej.
mamma kom och hämtade mig och nu sitter jag här som vanligt och fläker ut mitt liv för andra, börja ångra att jag ska jobba på lördag! men vad ska jag göra åt detta nu?

det blir nog en bra midsommar ändå, käka med släkten och sen åka en sväng till rasmus fest för att inte dricka alkohol utan för att ha kul, fick tydligen sova i soffan om det skulle bli för tråkigt utan alkohol, haha.
GÖTT !

Det får räcka för idag lovade mamma att åka med henne och handla mat till morgonen innan vi åker till Lygnevi om vädret tillåter vill säga, ååååååh midsommar mat fan vad gott det ska bli.

EN TREVLIG MIDSOMMAR VILL JAG GE TILL ER ALLA!
Fylleri är frivilligt vanvett. 

vi hörs på lördag efter jobbet
e johansson /.

Ännu en dag,

När tillvaron går i alltför snäva cirklar, krävs det något oväntat för att rubba dem.
Nu kör vi,


Det är fullt upp nu mitt sommarlov som skulle bli ett enda långt eländigt sovande, har blivit så mycket annat, jobbet och körskolan det går om varandra till och med väldigt mycket på varandra vilket gör att jag får sitta här och pussla för att få ihop ett schema som skall funka för mig, jobbigt men det är värt det.

Var på teori igår kväll med någon cool liten snubbe som höll en föreläsning väldigt mycket folk så vi fick knö, höll på i tre timmar as usual, guuud skönt att sträcka på sig efteråt. Tog bussen till smörgatan efter gräddgatan, haha till min muffelito. Där även en annan favorit befann sig råttan, dem välkomnade mig så varmt på balkongen genom att skriva EMMA !!! var sin gång, och lyckas få allt och alla som gick brevid mig att vrida huvet ett halvt varv uppåt och låta dem undra var det var för påtända människor som flyttat in i höghuset :)

Det blev i allfall väldigt trevligt satt och prata en himmla massa och åt lite. Välbehövt och något som måste göras om.
vaknade halv 8 lite lätt imorse kroppen var nog inställd på att jag skulle vara någonannans stans just nu, men är det inte alltid så jobbar man vill man sova, är man ledig vaknar man när man ska gå upp.
USCH! arg försöker jag somna om igen men med en het muffe som ligger i fosterställning och rumpan utspärrad mot mig och en annan jude som ligger precis likadant fast motsatt håll, var detta inte det lättaste.
gick dock.

vaknade vid 12 tiden igen såg att syster hade ring och lämnat ett röstmedelande, tog mig cirka en kvart att installera den jävla skiten för att till slut kunna lyssna av det, hahah det var wille som sa något till sin kära moster kunde dock inte utläsa vad han sa, bestämde att vi skulle ses en stund imorgon skall bli mysigt.

ska ju på kurs 9 - 12 imrgon först bara, verkade ganska tråkigt ett tag men sen såg jag ju att jag skulle gå med sara, så det kommer nog bli en helt okej dag + att man får betalat, great !

& en nykter midsommar blir det med, ska jobba kl 7:00 både lördag och söndag, jippie!  men det ska bli skönt det har ju ändå vart drickande typ varenda helg hur länge som helst nu, så jag tillbringar väl min midsommar med några nära och kära och lite mat.

Nej gud nu får jag väl avsluta, måste klä på mig ska åka och kolla på Sverige - Ryssland ? eller vilka dem nu mötte med lite folk hos johan, och så ska jag bränna en skiva till mina systrar haha, ta hand om er !

Målet är ingenting, Vägen är allt.


Ännu en dag,

Allt du behöver för att lyckas ännu bättre finns redan inom dig.
Nu kör vi,


arbetsdag 2 avklarad tack  gode för det. Med vetskapen om att jag skulle få sova ut imorgon lyckades jag komma upp ur sängen, men det var ju tråkigt nära att jag försov mig. Vilket hade vart lite pinsamt och jobbigt nu under dem första dagarna.
Träffade en ny jobbarkompis idag att jag lever än, helt galen var hon ju hahah värsta dirty bruden på 40+ skämdes inte över att säga någonting, en solklar människa som livar upp stämningen lite.

väldigt lugn dag på jobbet annars, åt frukost med en tanta och gav en annan lite medecin sen hade det blivit schema miss så jag hade en par timmars hålltimma, det var skönt fick sån väldig huvudvärk.
sen följde jag med en annan tanta till tandläkaren och så var typ min dag klar.

Kom hem nu och jag är helt slut verkligen, vill bara dra täcket över mitt huvud och somna djupt och aldrig mer vakna.
eller inte..

Jag kanske åker till muffe & carro i kallebäck sen och sover där, mysa lite med eliten. Ska på teorilektion för körkortet först allafall. måste dra nu ska duscha och sminka mig. 

tiden går och vi med den, love from me   ®


Ännu en dag,

Sanningen är i likhet med moralen, något relativt:
det finns inga fakta, bara tolkningar.
nu kör vi,


Snozen piper klockan 05:45 och min kropp känns som en enda stor smörkola seg och fastklibbad i sängen, ni som känner mig vet ju redan att jag är världens mest trötta morgonmänniska, men för er som inte visste.

Smink, proteindrink, packa väska.. dubbelkolla allt hundra gånger
nyckel.. papper.. mitt inloggningskort.. lunch.. tankarna gick om varandra,
men jag lyckades få med allt enligt planen.  
Kommer dock till Mölnlycke och hittar inte ingången, emma hallå? ett tag kände jag mig som en gammal kärring?!
Som tur var kom Nynetta och öppnade det visade sig även att vi är arbetskompisar, trevligt. Det verkar vara ett riktigt gott gäng som jag arbetar med träffade dock gullan mest idag eftersom jag gick brevid henne.

skönt jobb? man tackar, man får rätt mycket tillbaka kanske fel uttryck men många skratt blir det, världens bästa tant gick vi till först idag, hon fick man en glädje kick av, hon var precis som jag är nu fast hon hade 96 år på nacken! Hon dissade typ allt och berättade massa konstiga saker för oss, :)

jag tycker det var rätt kul och läsa upp veckans mat för en patient idag, imorgon får ni Dragonfisk med remuladsås.. med senap? nej remuladsås.

nemen på torsdag får ni ju snitzel.. c(:   äpple ? tokigt det kan bli men det ska nog bli en rolig sommar.
Fick mitt lemp idag med ÄNTLIGEN !

Jag vet inte vad mer jag ska skriva, ska ut och gå med älsklingen nu blir till att hälsa på hos syster lagom runda, haha det är alltid lika trevligt.  Jag jobbar imorgon med, därför blir det inte direkt sent idag inte, ha det så bra och ni som söker mig på jobbet min mobil kommer troligen vara avstängd rätt mycket, en tjej som inte tål strömen från mobiltelefonerna bara så ni vet.

I want a brand new house
on an episode of Cribs
And a bathroom I can play baseball in
And a king size tub big enough
for ten plus me
(So What You Need)

I'll need a credit card that's got no limit
And a big black jet with a bedroom in it
Gonna join the mile high club
At thirty-seven thousand feet
(Been there, Done that)

I want a new tour bus full of old guitars
My star own on Hollywood Boulevard
Somewhere between Cher and
James Dean is fine for me
(so how you gonna do it)

I'm gonna trade this life for fortune and fame
I'd even cut my hair and change my name


‘Cause we all just wanna be big rockstars!
love emma

Ännu en dag,

Som en blixt från en klarblåhimmel, ett ordspråk som både är lätt att förstå och som stämmer ordagrannt.
Nu kör vi,


tråkigt trött, för jag har haft en underbar helg! Som gammal veteran säger jag att det var värd all trötthet och huvudvärk i världen, ni försår så klart vad det handlar om.
Började min fredag hos min bästa granne som jag signerad hennes huvud för med mina trogna vapendragare muffe & carro. Vi hade en allmänt mysig, trevlig, pratig & full kväll.
Tack alla och gud välsigne dessa gudagåvor!

Lördag, en dag bakåt i tiden. Blir väckt av mamma som undrar om vi ska åka en sväng till Potatisfestivalen i Alingsås, vilket jag älskar så himmla mycket, men eftersom jag tagit åt mig ansvar av att röja av hos tobbe inför festen, och säkert för att jag var så jäkla trött tänkte jag säkert minst 100 gånger säga nej, men det gjorde jag inte nått konstigt fick mig upp ur sängen och tur var väl detta.
Köpta ett par vita kawazaki skor och en ett collistar brunpuder, jävligt underbart. Min lycka blev fullställd när vi sitter och avnjuter en frukost eller för min del, på espresso house och ser att mosters lilla älskling kommer rullandes i sin vagn med leendet i högsta hugg, så där kom dem min syster och hennes kille med lille wille, hade ingen aning om att dem skulle dit så det var trevligt.

avslutar min kväll hos tobbe för att fira cristoffers födelsedag, och det var riktigt kul och massa trevligt folk!
något som är mindre kul är att jag och fallen har slått vad om att sluta röka annars blir det en bot på 500 kr!

NEJ!


dagen efter var ju inte så illa den heller, ibland glömmer jag nog hur snäll och söt du är caroline, hon ställde sig och gjorde en baugette till ragge och en macka till mig och så kom hon ner med juice ååh, bästa som finns dagen efter, tro mig. Sen skulle hon på monster jam så vi låg kvar i dennis ofantligt mysiga rum och kollade på Snutarna, ronny & ragge typ, det var topnotch. Till detta serverades det kanelbulle och saft så vi hade saft kalas där nere i källan jag muffe och ragge. Och med dem orden börjar jag nog runda av,

blir troligen film ikväll med håll i dig dippen!

ni vet var jag finns..

Ännu en dag,

Så var det dags igen, för mig & mina flika fingrar att skriva ett par rader för att mätta era utsvälltna munnar, jag vet att jag missade gårdagen men ni får förlåta mig för mitt misärliknande betende!
Nu kör vi,

Väldigt seg natt lite sömn och ett mjölkpaket ungefär med nervositet, steg jag upp kvart i 8 dock en kvart försent enligt min egna mening men inte enligt min förbannat trötta mastermind. Drar på mig några tuffa kläder, något hekto smink. häller i mig ett glas juice och sätter mig på bussen mot mölnlycke. Mötte upp min chef ja vi får väl kalla henne så nu när jag idag fick ett sommarjobb. Vi gick igenom en hel del och fick höra att hon kollat upp mina refferenser, mycket positivt jag är nämligen en mycket mogen och insiativrik tjej, väldigt social och ger en allämnt positiv känsla, folk mår tydligen bra runt om mig. Inga ord att klaga på där inte så det blev tassen och en bussresa hem igen, mamma var glad och tycker att jag är så duktig, min mamma<3

Jaa vad hände sen, jo med en utsvulten mage blev det frukost hos min bästa moster med tobbe och falle. Några bilturer senare landade vi uppe hos tobbe har börjar förbereda för falles 18-års fest som äger rum nu på lördag, hoppas det blir en mycket trevlig tillställning för tussen och hans vänner, jag ser allafall fram mot det jättegärnamycket. Det blir fint på utsidan blev totalt våldtagen av hela mossbackas knott, gav mig och gick in till datan till dig min käraste. Nu väntar vi på maten som mästerkocken ska göra tydligen, hoppas det smakar.

& ni får väl ha det så jävligt tills vi ses nästa gång!
det går bra nu, inget är dock förevigt !


Ännu en dag,

Gott folk nu är jag äntligen här så som ni väntat, jo tack jag vet vi förspiller därför ingen tid på någon tråkig ingress, rubrik, brödtext eller what ever you want to call it, och ni som vill antyda på mitt dåliga inslag av engelska som jag klämde in, det är inte till någon nytta,  jag vet redan att jag är tokigt dålig på engelska.
nu kör vi som robin brukar säga,

dagen började hos min kära avkomma till syster Jennie och hennes underbara son william. Ja de var faktiskt den sistnämde som kom krypandes och busandes upp mot mitt ansikte för att dra och slita i mitt hår som han älskar, och för att väcka sin tråkigt trötta moster.

förflyttar oss ut till köket och käkar frulle bläddrar genom tidningen, pillar lite navelludd och klär på mig. Åker hem för att byta kläder och drar vidare mot jobbet för att arbeta ett kort och intesivt arbetspass, det skulle nämligen komma ett bilgäng som skulle fika så jag fick stå i kassan arbeta och se glad ut. det gick väl bra svetten lackade men alla var ju nöjda och glada efteråt.

det var väl den dagen det nästan allafall, blev precis rånade på tvn uppe hos tobbe så jag antar fett att vi åker iväg och glider en sväng nu, tobbe är ju i ett mindre nervsammanbrott. Men inte ska jag förstöra era ljuva afton med svenska landslaget, för det får inte vi.

tace care, you know you love me

RSS 2.0